Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:Iza bardzo mi przykro i współczuję bólu.
Ale na przyszłość, nie zostawiaj takich rzeczy na potem, bo widzisz jak się kończy.
Trza o siebie dbać
nie zapominaj o tym
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Kochani.Nadal zbieramy Fundusze na suchą karmę.
Do tej pory udało nam sie zdobyć 4 worki Lary.Opłacone z wpłat od Darczyńcówi Funduszy Bazarkowych,
2 worki Josery i 2 worki Puriny zamówione przez Mirę
poprzez Fundację Viva!
![]()
Razem 90 kg karmy.Nasze miesięczne zapotrzebowanie to około 200 kg karmy.Karma idzie non stop.Więc bardzo ważne jest tutaj aby Z DNIA NA DZIEŃ nie pozostać z niczym.Codziennie potrzebne są też środki na rybę, makaron , puszki.
Z wpłat bazarkowych pozostało parę złotych.Ja przelewam do Ani100 zł ofiarowane przez Fumcię
i Ania zamówi 1 worek Josery plus 2 kg gratis.
iza71koty pisze:caldien pisze:Byłaś u lekarza? Jak się czujesz?
Martwimy się
Byłam.Najpierw na Pogotowiu.Tam skierowano mnie do Chirurga do przychodni w której sie leczę.Tam skierowano mnie do szpitala na drugim koncu miasta a tam mnie skierowano do szpitala na koncu Szczecina.Wydałam 150 zł na taksówke, taksówkarz przejechał na zółtym i zrobil mu aparat zdjęcie.Zatem za kilka dni dostanie mandat.I nigdzie nie zszyli mi reki.Zszywaja do 6 godzin po urazie.
Wypłaciłam pieniądze ze srodków przeznaczonych na rate do banku, która bank mi ściaga po 20 każdego miesiaca.W pierwszym szpitalu rozbebrano mi ranę zeby założyc opatrunek i dano zastrzyk przeciwteżcowy ale rany nie zszyto bo Chirurg stwierdzil ze są uszkodzone ściegna.Skierował mnie na chirurgie reki do innego szpitala.Tam mnie wymęczyli jeszcze gorzej każąc ruszać palcami tak ze myslałam ze wykituję z bólu.Po czym stwierdzono ze teraz to rana musi sie najpierw wygoić.Jeśli po 10 dniach nie poczuję ulgi i poprawy mam sie do nich zgłosić wtedy beda działać.Dostałam antybiotyk do wykupienia.Wydałam kupę kasy, której nie powinnam ruszać ,straciłam mase czasu i nic nie załatwilam.Prawie nic.
Mąż szuka transportu zeby wrócić do domu.Nie poradze sobie sama.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 311 gości