Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pwpw pisze:Jeśli jeszcze jeden raz zamierzasz odrobaczyć, to Vetminth. Jeśli jeszcze dwa razy w odstępie 2 tyg. to Profender. Pojedyncze danie Profender'a raczej niewiele da, o ile się znam, bo tasiemca trzeba tłuc w podwójnej dawce (jeśli jest). Ewentualnie następne odrobaczenie z czymś na tasiemca. Nie znam się, ale tak bym zrobiła z moim kotem.
Gibutkowa pisze:Profender właśnie tłucze tasiemca bo ma przedłużone działanie. Ale wezmę jej Vetmintha, najwyżej potem Profender. Vetminth to delikatne ziołowe, pierwsza dawkę miała 6-go, czyli dokładnie tydzień temu.
pwpw pisze:Gibutkowa pisze:Profender właśnie tłucze tasiemca bo ma przedłużone działanie. Ale wezmę jej Vetmintha, najwyżej potem Profender. Vetminth to delikatne ziołowe, pierwsza dawkę miała 6-go, czyli dokładnie tydzień temu.
Oj to sorry, widać, ze się nie znam. Ja u swojego tłukłam tasiemca drontal'em i założyłam, ze to coś podobnego. Już się nie odzywam
Marzenia11 pisze:kokietka
pwpw pisze:Jeśli jeszcze jeden raz zamierzasz odrobaczyć, to Vetminth. Jeśli jeszcze dwa razy w odstępie 2 tyg. to Profender. Pojedyncze danie Profender'a raczej niewiele da, o ile się znam, bo tasiemca trzeba tłuc w podwójnej dawce (jeśli jest). Ewentualnie następne odrobaczenie z czymś na tasiemca. Nie znam się, ale tak bym zrobiła z moim kotem.
Gibutkowa pisze:pwpw pisze:Jeśli jeszcze jeden raz zamierzasz odrobaczyć, to Vetminth. Jeśli jeszcze dwa razy w odstępie 2 tyg. to Profender. Pojedyncze danie Profender'a raczej niewiele da, o ile się znam, bo tasiemca trzeba tłuc w podwójnej dawce (jeśli jest). Ewentualnie następne odrobaczenie z czymś na tasiemca. Nie znam się, ale tak bym zrobiła z moim kotem.
Profender właśnie tłucze tasiemca bo ma przedłużone działanie. Ale wezmę jej Vetmintha, najwyżej potem Profender. Vetminth to delikatne ziołowe, pierwsza dawkę miała 6-go, czyli dokładnie tydzień temu.
Marzenia11 pisze:smarti - pomyślałam o Ciumci ale trzeba mieć fajne foty!!!
viewtopic.php?f=13&t=135609
Szalony Kot pisze: http://www.facebook.com/event.php?eid=135624293212351
.....
Jak coś, to admina do tego ma też kussad.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 84 gości