Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=139432&p=8608871#p8608871
i jeszcze 9,5
Kicia.Yoda pisze:O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.
Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.
Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza
I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju
Dziekuje Wam raz jeszcze
Kicia.Yoda
Hanulka pisze:Kicia.Yoda pisze:O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.
Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.
Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza
I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju
Dziekuje Wam raz jeszcze
Kicia.Yoda
Kiciu.Yodo, Missko i Przyjaciółko KAN, w imieniu andzelika1952, radomszczańskich futerek i własnym SERDECZNIE DZIĘKUJĘ
![]()
kociamyszo, Przyjaciółko KAN
serdecznie dziękujemy
![]()
![]()
kociamysza pisze:Haniu, skontaktuj sie z Edyszka i Jasdor
w sprawie mojej nagrod dodatkowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, dorcia44, emilijaaa98, Google [Bot] i 91 gości