"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 18:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

mnie dziś zwalił z łóżka po 5 tylko po to żeby sam mógł się wygodnie uwalić :evil: po 6 pracownicy budowlani odpalili maszyny i se pospałam, na nim hałas nie zrobił wrażenia :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon sie 29, 2011 18:12 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Prakseda pisze:
Sin pisze:U mnie kryta kuweta równa się osiurana ściana - Mietek jest mistrzem - sikał tak, że trafiał moczem dokładnie w złączenie góry i dołu ;) to nic, że one nachodzą na siebie. Mietek potrafi :mrgreen:

Dziwne!! Ja mam mam kuwet kilka (bo kotów dużo) ale żadna nie przepuszcza, mimo, że niektóre leją na stojaka.
Może konstrukcja Twojej kuwety jest inna. Ja mam wszystkie Marchioro.

Albo rzeczywiście Mietek jest wyjątkowo zdolny :)

ja też mam marchioro - on po prostu jest celny kot :mrgreen:
ale teraz leje do odkrytej - kryte go denerwują
taki wrażliwiec jest i chce mieć otoczenie pod kontrolą - tak to tłumaczę :roll:

a ta kuweta w szafce - super :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon sie 29, 2011 20:21 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dziś znowu któryś z młodych talentów stanął na ściance kuwety i wywalił połowę żwirku.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 29, 2011 21:16 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Wpusciłam je do swojego pokoju żeby je zsocjalizować,przyniosłam kuwete i OCZYWISCIE ZASIKAŁY I NASRAŁY NA POŚCIEL no ja nie moge :evil: :evil: :evil: :evil:

gumis

Od: Wto lip 19, 2011 19:36

Post » Pon sie 29, 2011 22:33 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A moje koty są takie grzeczne ze wcale nie mam co tu pisać ;)
i jakos mnie to nie martwi :)

gumis współczuję :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Wto sie 30, 2011 0:09 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dostalam wku..a maksymalnego.
Wlasnie moj najkochanszy, najmilejszy pieszczoch, Borys, pogryzl mnie i podrapal przy banalnym czesaniu :evil: :evil:
Zabiję, gnojka, jak tylko dopadnę :evil:

Ja juz pierdzielę ustawiczne zaklaczanie chalupy, rozwlekanie zwiru, obsrywanie portek i zasyfianianie wszystkiego obsraną/ pbsikaną dupą. I zarzygiwanie, z zabójczą konsekwencją. Pominę, że skuczysyn, lubi siurnąć mi do łóżka. Ale agresja, skierowana bezposrednio zebami i pazurami- to juz przekracza moją wytrzymalosc.
Wystawiam na smietnik albo na allegro, za złotówkę :evil: :evil: :evil:

Auuuauuu, jak mnie łapa boli :evil:

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Wto sie 30, 2011 0:39 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moj kocur zawsze gdzies zezre jakiegos mojego klaka, bo ja z tych mocno gubiacych siersc jestem... A potem wisza mu wlosy z drugiej strony przewodu pokarmowego, bywa, ze z "ozdobnikami" :twisted: ma ktos podobny problem ? :roll:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto sie 30, 2011 6:12 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Olat, współczuję :?
Kup w aptece rivanol.

A ja dziś rano wchodzę do dużego pokoju, a tam ... rower pokotem leży :twisted:
A naprawdę jest dość ciężki, ma grubą ramę i bagażnik :roll: Już myślałam, że znowu łańcuch spadł :?
Ostatnio kilka razy kotfory mi to zafundowały, przy czym zaplątał się w to duże koło, gdzie są pedały.
Ledwo wyciągnęłam, a i tak się bałam, że mogę porwać. Łapy miałam jak święta ziemia :roll:

Erin

Post » Wto sie 30, 2011 8:02 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Olat pisze:
Ja juz pierdzielę ustawiczne zaklaczanie chalupy, rozwlekanie zwiru, obsrywanie portek i zasyfianianie wszystkiego obsraną/ pbsikaną dupą. I zarzygiwanie, z zabójczą konsekwencją. Pominę, że skuczysyn, lubi siurnąć mi do łóżka. Ale agresja, skierowana bezposrednio zebami i pazurami- to juz przekracza moją wytrzymalosc.
:

Przyznam, że ten wątek mocno mnie podbudował, bo myślałam, że tylko przy nienormalnie dużym zakoceniu takie atrakcje mają miejsce. A tu proszę, pupilki, jedynaki, dwupaki, kilkupaki - to samo. :)

Ja myślę, że dużo zależy od osobowości kota, bo np miłość mojego życia - Kicia (za TM), nigdy w życiu nie nabrudzila. Miała limfocytarne zapalenie jelit, krwawe bigunki, itp. Nawet przed śmiercią w ciężkim stanie doczłapywała do kuwety, a potem dupeczkę sobie myła.
Teraz w stadzie też widzę róznice w czystości kotów. Są takie zawsze bielusieńkie, wymyte, chciałoby się powiedzieć "pachnące i świeże". :) A są i takie, co zawsze w kuwecie sie umoczą i upaprzą, pod ogonem nie zrobią porządku, łapy ciągle czyms ulepione (w miski z karma wchodza łapami),itp. :roll:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto sie 30, 2011 8:12 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Olat pisze:Dostalam wku..a maksymalnego.
Wlasnie moj najkochanszy, najmilejszy pieszczoch, Borys, pogryzl mnie i podrapal przy banalnym czesaniu :evil: :evil:
Zabiję, gnojka, jak tylko dopadnę :evil:
:evil: :evil: :evil:

Auuuauuu, jak mnie łapa boli :evil:

czesanie u mojego Emira to droga przez mękę , jego największym sukcesem w robieniu mi obrażeń było trafienie pazurem w żyłę na dłoni :evil: łaziłam z tydzień z obolałą spuchniętą ręką - jemu nic się nie stało w pazur :evil:

PearlRain

Post » Wto sie 30, 2011 8:23 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dzisiaj w nocy cudem uniknęłam nasrania na moja kołderkę (ze mną w środku oczywiście), obudziłam się w porę, jak Młody dołeczek sobie kopał w kołdrze, żeby nasrać w ten dołeczek... :evil: wywalony z łóżka z obrażonym pyszczem poszedł i zostawił w kuwecie, ale złośliwie nie zakopał ... żeby mi śmierdziało ... :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sie 30, 2011 8:27 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

katarzyna1207 pisze:Dzisiaj w nocy cudem uniknęłam nasrania na moja kołderkę (ze mną w środku oczywiście), obudziłam się w porę, jak Młody dołeczek sobie kopał w kołdrze, żeby nasrać w ten dołeczek... :evil: wywalony z łóżka z obrażonym pyszczem poszedł i zostawił w kuwecie, ale złośliwie nie zakopał ... żeby mi śmierdziało ... :roll:

ja tam wolę jak śmierdzi w kuwecie, niech już nie zakopuje byle trafiał :wink:

PearlRain

Post » Wto sie 30, 2011 8:34 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

PearlRain pisze:
katarzyna1207 pisze:Dzisiaj w nocy cudem uniknęłam nasrania na moja kołderkę (ze mną w środku oczywiście), obudziłam się w porę, jak Młody dołeczek sobie kopał w kołdrze, żeby nasrać w ten dołeczek... :evil: wywalony z łóżka z obrażonym pyszczem poszedł i zostawił w kuwecie, ale złośliwie nie zakopał ... żeby mi śmierdziało ... :roll:

ja tam wolę jak śmierdzi w kuwecie, niech już nie zakopuje byle trafiał :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja też... Chociaż kiedyś przespałam do rana z taką "niespodzianką" pod kołderką, tak byłam padnięta, że się nie obudziłam ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sie 30, 2011 8:36 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

katarzyna1207 pisze:Chociaż kiedyś przespałam do rana z taką "niespodzianką" pod kołderką, tak byłam padnięta, że się nie obudziłam ... :twisted:

Ale to nic dziwnego ... ta niespodzianka Cię uśpiła :mrgreen:

Erin

Post » Wto sie 30, 2011 9:18 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mefisto radośnie oznaczył dziś zasłonkę, stolik, serwetkę na stoliku i trochę wykładziny (wiem, że to rzeczy zbędne w domu z kotem, proszę litościwie nie komentować :wink: )....chyba zazdrosny o Strzałkę :roll:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

[poprzednia][następna]