DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 12, 2011 20:04 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Smarti - fakturkę na Promysia trzeba wydębić :P
Jakby się wetka opierała, powiedz że jedna Twoja znajoma - IRA - przyjedzie i się upomni :mrgreen:
A tak na poważnie, to spróbuj fakturkę wziąć, bo sporo kasy się nazbierało, a po 20-tym podeślę obiecane 50zł.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 12, 2011 20:18 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Dobry wieczór!

Ja popieram taizu - te informacje o odrastającym futerku są mało "marketingowe" (tak mi się wydaje, ale nie jestem ekspertem).

Ja przepraszam że się jeszcze nie wyrobiłem z wystawianiem ogłoszeń, ale mam dzisiaj zwariowany dzień i do tego zaraz (tzn. za 15 minut) wyjeżdżam "służbowo", ale wirtualnie pozostaję na miau oczywiście. Do ogłoszeń siądę pewnie jutro po południu. Jeżeli ktoś by miał jeszcze jakieś zdjęcia, najlepiej nie miniaturki tylko w normalnej wielkości (czyli np. 640 x 480 albo 800 x 600 pikseli) to poproszę na maila: aburacze@gmail.com

Bo teksty to już chyba mamy dzięki taizu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

PS. niedługo kończy się Allegro kociaków, rozumiem że wystawiam je na nowo? Coś uzupełnić? Obecne:
http://allegro.pl/mlode-slodkie-kotki-s ... 30211.html
(mają 2 obserwatorów i 775 odsłon na chwilę bieżącą)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Wto lip 12, 2011 20:27 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Aburacze, a w końcu komu robisz? :>
Ja mam foty Ciumola w dużej ilości.

Ja mam to samo z tym czasem. Dziś wróciłam z pracy, położyłam się i "zdrzemnęłam". Na trzy godziny :twisted: właśnie wstałam. Zero czasu wolnego, a jak jest - to człowiek przesypia...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lip 12, 2011 20:28 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Ktoś chce sobie podnieść ciśnienie? :evil:
http://tablica.pl/oferta/-pilnie-oddam- ... Dc3yp.html
Koleżanka (z zapchanym po brzegi DT) zadzwoniła z pytaniem "a co jak nie znajdzie" - w odpowiedzi usłyszła tylko że jutro wyjazd :|
Jebła bym normalnie tą paniusię przez ten durny łeb! Ja naprawdę nie jestem w stanie uwierzyć, że takie debilizmy chodzą po tym świecie. A niechby na jakiego syfa zdechła franca jedna :evil:

Sorry ale mam takiego wkurwa że normalnie... grrr...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lip 12, 2011 20:44 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

No faktycznie - nic, tylko pizgnąć tę pańcię w durny łepek, żeby się klepki na właściwe miejsca poprzemieszczały :twisted:

Erin

Post » Wto lip 12, 2011 21:14 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Szalony Kot pisze:Aburacze, a w końcu komu robisz? :>

No wlasnie problem z tym ze nikomu w tej chwili, bo podrozuje do jutra popoludniu. Mam zdjecia Ciumci i maluchow, z tym ze maluchom juz ogloszenia zrobilem i dzis w nocy sie Allegro konczy, wiec wypada odswiezyc. No ale sa teraz piekne opisy, wiec trzeba zrobic kolejnym kotom, moge zrobic jutro wieczorem im Allegro i to samo powklejac na Tablicy, Gumtree (bez zakazanego slowa "pieszczoty" ktore zastapie "glaskaniem"), Ale.gratce i parunastu innych, ktore jakos jeszcze ogarniam. Tylko zdjecia by sie przydaly, takie fajne i duze...

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Wto lip 12, 2011 21:17 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Durna pinda! Nie wiem czy odmówię sobie tej przyjemności wykonania telefonu do tego krówska!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto lip 12, 2011 21:18 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

aburacze pisze:(bez zakazanego slowa "pieszczoty" ktore zastapie "glaskaniem"),

:ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lip 12, 2011 21:32 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

taizu pisze:
aburacze pisze:(bez zakazanego slowa "pieszczoty" ktore zastapie "glaskaniem"),

:ryk:

Prosze sie nie smiac z Gumtree, oni sa bardzo konsekwentni i nie przyjmuja ogloszen w ktorych jest mowa o pieszczotach, niezaleznie od kontekstu. Kiedys dotad poprawialem ogloszenie az odkrylem ze to wlasnie jest zakazane. Na szczescie na miau nie ma takiej cenzury ;)

Adam
aburacze

Post » Wto lip 12, 2011 21:40 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

O prądzie, co może popieścić, też pewno nie wolno...

taizu

Post » Śro lip 13, 2011 7:27 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Mam nadzieję, że to tylko głupawy troll był :evil:

taizu

Post » Śro lip 13, 2011 8:40 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Witam :D

głowa mnie fcale nie boli :D :D :D ibuprom dobry na wszystko

Uprzejmie donoszę, że udało się!! udało się!! nie jeździć wkoło tylko jednym kursem nocnym dotrzeć do domu :D :D :D

Spotkanie było owocne :D - zrobiłam kotom 167 zdjęć i nakręciłam dwa filmiki - oraz miłe :D :D :D i integracyjne z wetem Kamilem, w ogrodzie, pod wspólną kołderką :ryk: :ryk: :ryk:
A potem nocny powrót i pan wet odprowadził nas na sam przystanek i wypatrzył nadjeżdżający nocny autobus. Taki jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ERIN - jak lew wracałam już z drogi, w środku nocy, po karmę ktora została przy stoliku przy grillu - walczyłam i waliłam w alcatraz, krzyczałam itp, ale mam, mam ją i wyślę, tylko podaj adres na pw.

Reszta później, zdjęć masa, muszę przejrzeć i wstawię.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 13, 2011 8:57 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Cześć Smartinkowo! :)
Widzę, że imprezka była bardzo owocna.
Ale, żeby ktoś sam, z własnej woli, wracał do Alcatraz - to widzę pierwszy raz w życiu :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Smarti, Marzenia - bardzo dziękuję! :1luvu:

Ale narobię pierogów, uuuuu :lol:

Erin

Post » Śro lip 13, 2011 10:42 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Hmmmm ,czytając Marzenię i Erin , odnoszę wrażenie ,że pierogi to z tą karmą ? :ryk:
:wink:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

[poprzednia][następna]