Biegaj szczęśliwy za TM.
Dziewczny walczyłyście o Niego do końca - jesteście wspaniałe.
Też uważam,że wetka powinna dostać ostrą reprymendę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Guziczku [*] piękne, kocie dziecko tak bardzo zapadłeś mi w sercu![]()
Biegaj szczęśliwy za TM.
Też uważam,że wetka powinna dostać ostrą reprymendęi choć teraz to już nic nie pomoże niestety, ale na przyszłość może się zastanowi nad swoimi decyzjami.
Etiopia pisze:ewan pisze:Guziczku [*] piękne, kocie dziecko tak bardzo zapadłeś mi w sercu![]()
Biegaj szczęśliwy za TM.
Też uważam,że wetka powinna dostać ostrą reprymendęi choć teraz to już nic nie pomoże niestety, ale na przyszłość może się zastanowi nad swoimi decyzjami.
O to chodzi
Ja straciłam psa przez niekompetencje weta
Kotka jest po dwóch operacjach bo wet spartolił zabieg ( poszło 5000 zl na jej ratowanie)
Nie należy tego zostawiać ......
pixie65 pisze:Etiopia pisze:ewan pisze:Guziczku [*] piękne, kocie dziecko tak bardzo zapadłeś mi w sercu![]()
Biegaj szczęśliwy za TM.
O to chodzi
Ja straciłam psa przez niekompetencje weta
Kotka jest po dwóch operacjach bo wet spartolił zabieg ( poszło 5000 zl na jej ratowanie)
Nie należy tego zostawiać ......
Kot był w sumie u kilku wetów.
Zanim nie poznamy ewentualnych wyników sekcji - nie rozpędzajmy się może za bardzo w ferowaniu wyroków...
Zwłaszcza, że Krosno i okolice to nie Kraków (na przykład) i czasem nie ma się specjalnego wyboru wetów.
Zofia&Sasza pisze:Napiszę to co zawsze w takich momentach - ważne, że był kochany, że ktoś o niego walczył, że ktoś będzie o nim pamiętał... [*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 313 gości