Wymiziajcie Czarusia ode mnie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mgorska1 pisze:Czy potrzeba cos jeszcze dla Czarka,TZN. CO LEPIEJ-JEDZONKO(NA JAKI adres), czy pieniążki.Proszę dane dla Broszki i to samo pytanie.
mgorska1 pisze:Czy potrzeba cos jeszcze dla Czarka,TZN. CO LEPIEJ-JEDZONKO(NA JAKI adres), czy pieniążki.Proszę dane dla Broszki i to samo pytanie.
Małgocha Pe pisze:TOP MODEL
LETNIA KREACJA 2011
Z KOLEKCJI PROJEKTANTKI EWY MINGE![]()
Podkreśla figurę,tuszuje niedoskonałości.
Broszka pisze:mgorska1 pisze:Czy potrzeba cos jeszcze dla Czarka,TZN. CO LEPIEJ-JEDZONKO(NA JAKI adres), czy pieniążki.Proszę dane dla Broszki i to samo pytanie.
ja również ślicznie dziękuję![]()
![]()
Z jedzonkiem Broszki jest problem bo wet się właśnie zastanawia jaką dietę zastosować. Broszka jest cały czas na diecie wątrobowej - próbowaliśmy już karm różnych firm i wciąż ma nietolerancję pokarmową i wymiotujetak więc na dzień dzisiejszy nie wiem jaką karmę bo znów musimy zmienić...
A potrzeby Broszeńki są olbrzymie: mamy dług u weta na dzień dzisiejszy ponad 750,- a w planach kolejne badania (np echo serca) i wykupienie leków (koszt ok 250-300,-)... dieta na miesiąc to koszt też ok 200,- A trzeba jeszcze ją doszczepić i przydałoby się podać jej 3xzylexis (kolejne 150,-)...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości