Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alex405 pisze:Niech wszyscy postępują według własnego sumienia. Zarzucanie tej dziewczynie, że nie zabiła kociąt tylko dokłada wszelkich starań, żeby je uratować, jest chore. Wesprzyjcie ją choć dobrym słowem. Wiem, że bezdomnych kotów jest wiele, ale nie nam decydować które mają się urodzić, a które nie. A przynajmniej nie wszyscy chcą i czują się na siłach, żeby to robić.
itwasntme pisze:Aż się musiałam zalogować, bo normalnie krew mi się zagotowała!
rysiowaasia pisze:Widze,ze na tym forum są miłośnicy kotów i... miłosnicy kotów z otwartymi oczkamiCzym sie te koty róznią od siebie ? Na to pytanie do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi od "miłosników" ...eutanazji ślepych kociąt ( wg nich : miotów )
To jakies potworne!
I przerażające jest to, ze tymi "miłosnikami" są własnie kobiety!
ezzme pisze:nie cytuję nic, bo się pogubiłam
o sterylizacji aborcyjnej i usypianiu ślepych miotów dowiedziałam się na tym forum. uważam, że jest to słuszne, ale nie wiem czy sama potrafiłabym podjąć taką decyzję. wiem, że na forum są osoby, które jej nie podejmują.
z tego co się orientuję paciaz trafiła na forum w poszukiwaniu pomocy w odchowaniu kociąt. robi to świetnie! myślę, że ten wątek powinien pozostać przy tym temacie.
może warto byłoby założyć osobny wątek na niekończące się dyskusje o sterylkach aborcyjnych i ślepych miotach?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 97 gości