Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Borówka16 pisze:A ja się wam wetnę i zapytam - czy benek ma ogłoszenia? Bo jeśli nie lub mało to mogę go ogłosićPotrzebne mi tylko foty i opis
Femka pisze:Uprzejmie i z wielką radością informuję, że benek imieniem Fuks trafił dziś do własnego domku i jej szczęśliwym zaopiekowanym bernardynem. Mieszka z równie wielką jak on koleżanką w domku z ogrodem![]()
![]()
![]()
Wszystkim dziękujemy za trzymanie kciuków i kibicowanie piesowi. Ta historia zakończyła się szczęśliwie mimo istnienia na świecie takich "fundacji" jak Medor.
andorka pisze:Borówka16 pisze:A ja się wam wetnę i zapytam - czy benek ma ogłoszenia? Bo jeśli nie lub mało to mogę go ogłosićPotrzebne mi tylko foty i opis
Femka pisze:Uprzejmie i z wielką radością informuję, że benek imieniem Fuks trafił dziś do własnego domku i jej szczęśliwym zaopiekowanym bernardynem. Mieszka z równie wielką jak on koleżanką w domku z ogrodem![]()
![]()
![]()
Wszystkim dziękujemy za trzymanie kciuków i kibicowanie piesowi. Ta historia zakończyła się szczęśliwie mimo istnienia na świecie takich "fundacji" jak Medor.
Femka pisze:Na razie nie, ale jeszcze chwila cierpliwości i może ruszamy do działaniaNajpierw muszę pogadać w schronie na Kosodrzewiny
Po Świętach się tam wybieram. Bądź czujna
Borówka16 pisze:Femka pisze:Na razie nie, ale jeszcze chwila cierpliwości i może ruszamy do działaniaNajpierw muszę pogadać w schronie na Kosodrzewiny
Po Świętach się tam wybieram. Bądź czujna
Aha, podaj mi raz jeszcze swój nr tel., bo gdzieś zgubiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1174 gości