KROPECZKA ZOSTAJE - SAMA WYBRAŁA SWÓJ DOM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 14:57 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

Razem z Busią [która już częściowo reaguje na imię. trochę to głupio wygląda, bo zamiast 'kici kici' działa na nią 'bubububububuuu' :P] i Rudziaszkiem trzymamy kciuki za Kropeńkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Wto kwi 26, 2011 18:16 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto kwi 26, 2011 20:25 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

Nie byłam, nie widziałam Kropki, ani reszty kociaków od przed świąt. Chora jestem, jak diabli, anginę mam czy coś takiego. I mam kategoryczny zakaz chodzenia do kotów, żeby ICH nie zarazić :twisted:
Domek jeszcze nie dzwonił, nie pisał, dostałam tylko maila z sugestią, żeby ja umieścić na jeszcze jednym portalu, na który dużo ludzi zagląda - tak tez zrobiłam.
Patrząc po liczbie wyświetleń dużo ludzi zagląda, bo Kropeczka ma swoją niepowtarzalną urodę, ale ten charakter ja gubi. Jakby nie to pewnie już dawno mieszkałaby w jakimś domku :(
Dzieki, że zaglądacie :1luvu: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto kwi 26, 2011 20:33 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

jasdor pisze:Nie byłam, nie widziałam Kropki, ani reszty kociaków od przed świąt. Chora jestem, jak diabli, anginę mam czy coś takiego. I mam kategoryczny zakaz chodzenia do kotów, żeby ICH nie zarazić :twisted:
Domek jeszcze nie dzwonił, nie pisał, dostałam tylko maila z sugestią, żeby ja umieścić na jeszcze jednym portalu, na który dużo ludzi zagląda - tak tez zrobiłam.
Patrząc po liczbie wyświetleń dużo ludzi zagląda, bo Kropeczka ma swoją niepowtarzalną urodę, ale ten charakter ja gubi. Jakby nie to pewnie już dawno mieszkałaby w jakimś domku :(

zdrowia życzę :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto kwi 26, 2011 21:17 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

kotx2 pisze:
jasdor pisze:Nie byłam, nie widziałam Kropki, ani reszty kociaków od przed świąt. Chora jestem, jak diabli, anginę mam czy coś takiego. I mam kategoryczny zakaz chodzenia do kotów, żeby ICH nie zarazić :twisted:

zdrowia życzę :ok:

i ja też :ok: zdrowia i cierpliwości do tego wstrętnego babola... [dopiero dzisiaj skończyłam czytanie od deski do deski 75 stron głównego wątku. krew się zagotowała, co chwilę cytowałam babci historie, a właściwie dramaty tych małych kocich żyć. ja mam bujną wyobraźnię, ale nie ogarniam ogromu dobra, którego zaznały od Was te footerka :1luvu: a najbardziej to mnie szlag trafia, że ta <cenzura> psuje reputację emerytowanym nauczycielkom w wieku lat 75-ciu]

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Wto kwi 26, 2011 21:55 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

No tak to jest, niestety. Choć sama bardzo cenię sobie panie nauczycielki - te starsze, które jeszcze mnie w podstawówce nauczały, bo to naprawdę solidna firma , tak po tej widze, że niestety nie wszystkie.
Marzenie mam, żeby jeszcze choć Kropka dzikuska i Ufinka, ktora nadal jest w piwnicy bidulka, jakąś namiastke prawdziwego, dobrego domku dostały.

jasdor

Post » Śro kwi 27, 2011 7:28 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

Kropeczko za domek żeby wreszcie się znalazł :ok: :ok: :ok:
jasdor zdrówka :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro kwi 27, 2011 7:34 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

pozdrawiam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw kwi 28, 2011 7:36 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

W górę Kropeczko po domek :ok: :ok: :ok:

pucio79

Post » Czw kwi 28, 2011 8:29 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

Gdzie jest Kropeczka? Oczywiście pod szafą :( Wciśnięta w szczeline przy ścianie, ledwo się mieści. Główka tylko odwrócona, a oczka zaglądają w stronę obcych, czy przypadkiem komuś nie przyjdzie do głowy wyciągać ręki do głaskania. :(
Szkoda gadać :( Te biedne kotki są skazane przez właścicielkę na smutną wegetację. Jakby znalazł sie jakiś domek, który dałby sobie z nią radę, jak z jej rodzeństwem i Mikusiem, pewnie jeszcze miałaby szansę wyjścia zza szafy .

jasdor

Post » Pt kwi 29, 2011 6:17 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

jasdor pisze:Gdzie jest Kropeczka? Oczywiście pod szafą :( Wciśnięta w szczeline przy ścianie, ledwo się mieści. Główka tylko odwrócona, a oczka zaglądają w stronę obcych, czy przypadkiem komuś nie przyjdzie do głowy wyciągać ręki do głaskania. :(
Szkoda gadać :( Te biedne kotki są skazane przez właścicielkę na smutną wegetację. Jakby znalazł sie jakiś domek, który dałby sobie z nią radę, jak z jej rodzeństwem i Mikusiem, pewnie jeszcze miałaby szansę wyjścia zza szafy .

witamina M byłaby najlepszym lekarstwem na jej smutki :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt kwi 29, 2011 8:52 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

Kropeczka wciąż czeka na domek...

pucio79

Post » Pt kwi 29, 2011 8:56 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

to trzeba podrzucić kocinkę
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt kwi 29, 2011 21:02 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

Kropeczko :ok: :ok: :1luvu:
Dlaczego nikt nie chce takiej slicznej, grzecznej, slodkiej Kotuni ???

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Sob kwi 30, 2011 7:47 Re: KROPECZKA ZOSTAŁA SAMA-czeka :-( Kubusiowa pojechała

pucio79 pisze:Kropeczka wciąż czeka na domek...

:!:

pucio79

[poprzednia][następna]