Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madzial pisze:Witam! Zawitałam tutaj, bo chciałam się podzielić z Wami pewnym spostrzeżeniem. Od prawie miesiąca poszukuję mojego kotka o którym jest tu mowa na stronie 16 i 17. Jest niesamowicie podobny do pingwinki z explorisu. Wypytuję wszystkich o to czy ktoś go czasami nie widział i dzisiaj rozmawiałam z panią, która mieszka niedaleko Explorisu i powiedziała mi, że ok. miesiąc temu taki się u niej pojawił i nawet się pomyliła bo myślała, że to jej, bo ma dwa takie same. Dopiero w domu naszła mnie refleksja, że może Pingwinka jest jej kotkiem, skoro mieszka tak blisko i ma takiego kota. Jeśli chcecie sprawdzić tą informację, że może Pinginka wcale nie jest bezdomna to moge podać o jaką panią chodzi, ale raczej na pw, niż na forum.
iwonac pisze:Ja wiem ,że to ten capslock tylko on włącza się i wyłącza wg swojego uznania np dziś włączyłam kompa i jest wyłączony można go tylko shift em a wczoraj włączył caps lock i koniec.Wtedy mogę małymi trzymając cały czas shift ale wtedy przy literrze z wszystko sam zaznacza i kasuje i napisanie jednego zdania trwa godzinami. I ja dostaje takich nerwów wtedy.
Dlatego proszę o wybaczenie bo ja nie krzyczę na nikogo ani nie staram się jakoś wymądrzyć tylko ten capslock się nie wyłączy i już i koniec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości