Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kirke18 pisze:Sprawa poszła "w świat" może i inni na tym skorzystają, a zwłaszcza koty.
pogoda1053 pisze:Właśnie sie dowiedziałam z pewnego źródła,że są głosy mieszkańca Stopki co jest oburzony wyrokiem sądu i pyta czy jakbym dokarmiała dziki to mieszkańcy tez musieliby po nim sprzatać. Nie myslałam,że tyle tu tępoty i zacofania, nie znajomości ustawy. Wszyscy zadowoleni jak ich i sąsiada psy robią kupy gdzie popadnie i do piaskownicy też, nie mówiąc o kurach grzebiących w paskownicy, ale pretensje tylko do kotów, które ja dokarmiam z drugiej strony bloków. Do tych z chlewów przy piaskownicy co wychodzą i mają właścicieli nikt tez nie ma. Jakaś paranoja jak ludzie mogą być wredni i mieć pretensje tylko do jednej osoby , choć wielu z nich kiedyś robiło to co ja. Lena
Cindy pisze:Mysle, ze bede wyrazicielka wszystkich forumowiczow jesli napisze, ze to Ty Lenko zaslugujesz na najwieksze podziekowanie za to, ze mimo tylu przeciwnych Ci ludzi nie zaniechalas opieki nad kotkami i nieprzerwanie je dokarmialas. Teraz jak przystalo na prawdziwa kociare starasz sie o sterylki i kastracje - nalezysz po prostu do ogromnej rodziny kociarzyMysle, ze zawsze mozesz liczyc na pomoc ludzi o wielkich sercach, ktorzy zawsze i wszedzie nie daja za wygrana i walcza o zycie kazdego najmarniejszego nawet kotka
![]()
![]()
- pozdrawiam Cie rownie goraco i przesylam radosne MIAU, MIAU
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 846 gości