Psysio - Pacuś w DT imienia Kacperka u Kituni

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 09, 2011 15:24 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

ja nie wiem co mam powiedzieć..:( tak bardzo przepraszam... najbardziej Ciebie Kacperku, że nie udało mi się wyciągnąc Ciebie wcześniej... przepraszam...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro lut 09, 2011 15:37 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Akurat gdyby nie Ty mj_liberian_girl to Kacperek nie miałby nawet tego ostatniego czasu w moim domu, jesteś wspaniała... Mam nadzieję, że Kacper czeka na mnie razem z innymi moimi kochanymi zwierzakami gdzieś tam..
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Śro lut 09, 2011 19:56 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Mój kochany Kacpuś śpi już pod sosenką w Parku Skaryszewskim... Będę go odwiedzać.. Tak krótko mogłam się cieszyć jego obecnością..

Miał kochany chłopaczyna przynajmniej parę prawdziwych, kocich dni na własnym, czystym kocyku, z głaskaniem, całusami i pełną michą łakoci...
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Śro lut 09, 2011 20:00 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

;( jakoś dziś nie mogę dojśc do siebie... cieszyłam się że trafił w Twoje ręce... cieszyłam się... ale amsz racje, przynajmneij nie odszedł w schronie,... kto mógłby przypuszczać ze nastapi to tak szybko...

mj_liberian_girl

Post » Śro lut 09, 2011 20:02 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

zabili go Ci, którzy go oddali. Domowy kot poddaje się w każdym schronisku. Nie chce żyć, bo po co?
Odzyskał cel i sens u Ciebie, na krótko, ale dałaś mu to, czego nie dostał chyba w życiu. Bezwarunkową miłość.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 09, 2011 20:13 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

dagmara-olga pisze:zabili go Ci, którzy go oddali. Domowy kot poddaje się w każdym schronisku. Nie chce żyć, bo po co?
Odzyskał cel i sens u Ciebie, na krótko, ale dałaś mu to, czego nie dostał chyba w życiu. Bezwarunkową miłość.

a dziś w schornisku jak powiedziałam ze Kacperek odszedł to powiedziano mi, ze może lepiejbyło Go nei ruszać... niezłe podejście...:/

mj_liberian_girl

Post » Śro lut 09, 2011 20:42 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Co za potwory... Rozmawiałam przed chwilą z naszą Panią Doktor, która walczyła razem ze mną o niego - przyznała rację, że gdyby nie my, to Kacperek nie miałby nawet tych 10 dni dodatkowych... Poza tym był W DOMU, a nie na betonie,w zimnie, brudzie... Teraz śpi w miejscu, które będę często odwiedzać, nie odszedł bezimiennie.. Na zawsze będzie moim kotem..

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Śro lut 09, 2011 20:47 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Miał Ciebie i wciąż Cię ma. Nigdy Cię nie zapomni i zawsze będzie kochał. Dostał od Ciebie miłość i to jest najważniejsze. Smutno.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro lut 09, 2011 20:50 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Smutno... :(

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Śro lut 09, 2011 21:00 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Kituni pisze:Co za potwory... Rozmawiałam przed chwilą z naszą Panią Doktor, która walczyła razem ze mną o niego - przyznała rację, że gdyby nie my, to Kacperek nie miałby nawet tych 10 dni dodatkowych... Poza tym był W DOMU, a nie na betonie,w zimnie, brudzie... Teraz śpi w miejscu, które będę często odwiedzać, nie odszedł bezimiennie.. Na zawsze będzie moim kotem..

Kochana to samo powiedziałam...że Kacperek miał zapalenie oskrzeli, ze zanik mięśni... a Ona to ze starości.. a jak mówiłam o zapalniu oskrzeli to Pani że nic nie wiedziała nawet... to ja wioząc Go nie będąc lekarzem wiedziałam, ze jest coś nie halo...:/

mj_liberian_girl

Post » Śro lut 09, 2011 21:06 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Ze starości zanik mięśni??? Tę babę trzeba zapakować do klatki i nie karmić przez parę tygodni, to zobaczymy, czy też "ze starości" dostanie zaniku mięśni!!! Starość objawia się na inne sposoby,np. zwyrodnieniami kręgosłupa, które mój Kacperkowy bąbelek swoją drogą też miał, ale na pewno nie zapaleniem oskrzeli, grzybicą i całą resztą choróbsk, którymi ten schron go "obdarzył". Jestem pewna, że jako wychodzący kocur (był wychodzący na pewno) Kacperek lepiej by sobie radził na wolności, gdziekolwiek, byle nie w tym strasznym miejscu!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Śro lut 09, 2011 21:10 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

wiem ;( właśnie to wiem i dlatego tak bardzo chce te Koty ratować przed tym okropnym miejscem;(

mj_liberian_girl

Post » Śro lut 09, 2011 21:22 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Jaka smutna wiadomość :(
Kacperku [']

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Śro lut 09, 2011 21:25 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

miltonia pisze:Jaka smutna wiadomość :(
Kacperku [']

Podczytywałam , kibicowałam. Śpij słodko.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro lut 09, 2011 21:36 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

:cry:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]