Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:Ciekawa jestem jak czuje się moja Burunia,ale Jola na pewno nie odpisze
AgaPap pisze:welina pisze:Ciekawa jestem jak czuje się moja Burunia,ale Jola na pewno nie odpisze
Na pewno wreszcie napisze
iwona66 pisze:pozdrawiam Zdrojowe futra i Jolę
mziel52 pisze:Taki mróz na dworze... Niechby choć te koty a kanału zyskały opiekunów wirtualnych. One nie kosztują tak dużo.
mziel52 pisze:Taki mróz na dworze... Niechby choć te koty a kanału zyskały opiekunów wirtualnych. One nie kosztują tak dużo.
welina pisze:mziel52 pisze:Taki mróz na dworze... Niechby choć te koty a kanału zyskały opiekunów wirtualnych. One nie kosztują tak dużo.
Nie rozumiem o których kotach piszesz, widzę że jesteśmy z Warszawy.Napisz dokładnie,chodzi o Joli koty,czy warszawskie
Iweta pisze:welina pisze:mziel52 pisze:Taki mróz na dworze... Niechby choć te koty a kanału zyskały opiekunów wirtualnych. One nie kosztują tak dużo.
Nie rozumiem o których kotach piszesz, widzę że jesteśmy z Warszawy.Napisz dokładnie,chodzi o Joli koty,czy warszawskie
No ja mysle, że na wątku Joli, na pewno jest mowa o zdrojowych kanałowcach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1222 gości