Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inka1984 pisze:sluchajcie!!!!!!!!!!! PRZED SEKUNDA W SUPERSTACJI WYPOWIADAL SIE JAKIS WYZSZY RANGĄ. POWIEDZIAL ZE 3-LATKOWI NIE GROZI NIC POZA PSYCHOLOGIEM NATOMIAST TEMU GNOJOWI 15-LETNIEMU GROZI POPRAWCZAK CO MOZE POWAZNIE ZAWAZYC NA JEGO DALSZYM ZYCIU.... CHYBA NIE JEST TAK ZLE????
gosikbaum pisze:dziś w tvn usłyszałam że faktem jest, iż pan Prezydent zwolnił ze stanowiska panią Karinę Schwerzler inspektora społecznego do spraw zwierząt. Uważam że to niedopuszczalne. I proszę byśmy zrobili coś w tej sprawie. Nie wiem czy znaczenie może mieć fakt że Prezydent jest myśliwym i ma "inne" spojrzenie na zwierzęta, nie mam nawet odrobiny przebłysku czym mógł się kierować likwidując to stanowisko, ale uważam że nie można tego tak zostawić, tym bardziej że pani Karina pomogła Nam nie raz, a ostatnie wydarzenia (filmik na YT) pokazują jak istotne jest by był ktoś kto ma możliwości działania w takich sprawach, ktoś na wysokim szczeblu. Czy znajdzie sie na miau ktoś kto zgrabnie napisze petycję lub list do prezydenta? Myślałam także by wysłać prośbę (?) do pani Pierwszej Damy. Zarzućmy ich listami, niech choć chwilę sie zastanowią. Myślę że jest dobry moment, gdyż media rozdmuchały sprawę i wyraźnie widać że takie stanowisko jest potrzebne. proszę o pomoc.
Gibutkowa pisze:Tym czym kierowali się na Ukrainie dokonując eksterminacji bezdomnych psów i kotów aby oczyścić miasto przed Euro 2012Im mniej organów, które mogą przeciwstawić się takim "czystkom" tym łatwiej taką akcję przeprowadzić...
Cindy pisze:Gibutkowa pisze:animalon pisze:NIE WIDZICIE ???? że ten chłopak to wyrafinowany manipulat ???
Widzimy, a nawet wiemy co to znaczy mieć do czynienia z takim manipulantem i jak to fajnie jak skieruje swoją uwagę i wysiłki na nas, tylko że to wciąż "chory" człowiek. No i znów się produkuję nie wiem po co...![]()
Co do instytucji to mam jak na razie same negatywne doświadczenia ale może miło się zaskocSkoro jest chory to nallezaloby go zamknac w odpowiedniej lecznicy.Nie rozumiem, daczego napisialas chory w cudzyslowiu()
ewar pisze:A ta organizacja ASPCA to nie taka fajna sprawa.Gosiar miała z nimi do czynienia.W telewizji to tak fajnie wygląda.Nie wiem, jak z kotami,ale psy po kilku dniach, o ile nie znajdzie się właściciel, albo chętny do adopcji są usypiane.Victoria Stilwell o tym wielokrotnie mówiła, zrobiła program.Na mnie wrażenie zrobił "dzień usypiania zwierząt", czyli dzisiaj 50 psów zostanie uśpionych.Przez pomyłkę uśpiono psa-bohatera.Nie emocjonujmy się więc tak tym, co nam pokazują za Animal Planet.
Tal-Rash pisze:Obawiam się ze sprawa umilknie na wieki. Wystarczy sprawdzić gdzie mieszkają to prawie centrum Krakowa, obok kancelarie prawne i adwokaci... Zapłacili i im któryś powiedział co mówić by pozostać bezkarnym... Sprawa jest prosta... Szkoda że do ich domu mam 420km...
Tal-Rash pisze:Obawiam się ze sprawa umilknie na wieki. Wystarczy sprawdzić gdzie mieszkają to prawie centrum Krakowa, obok kancelarie prawne i adwokaci... Zapłacili i im któryś powiedział co mówić by pozostać bezkarnym... Sprawa jest prosta... Szkoda że do ich domu mam 420km...
inka1984 pisze:Tal-Rash pisze:Obawiam się ze sprawa umilknie na wieki. Wystarczy sprawdzić gdzie mieszkają to prawie centrum Krakowa, obok kancelarie prawne i adwokaci... Zapłacili i im któryś powiedział co mówić by pozostać bezkarnym... Sprawa jest prosta... Szkoda że do ich domu mam 420km...
mysle ze oni sa za biedni na prawnikow. Trzeba dotrzec mailami do tych pseudo psychologow by wbic im do glow ze rodzinka mowi co oni chca slyszec.Podpisanie filmu mowi samo za siebie i jesli mial swiadomosc co pisze, mila rowniez swiadomosc co robi. Boshe co za frajerstwo mieszka na tym swiecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 19 gości