DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 05, 2011 17:10 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Kocie,dzwonił od Ciebie pan od Chmurki-opis rozmowy kilka str.wcześniej-wieczorem ci sprecyzuje która to strona.
Tak czy inaczej dziękuję za ogłoszenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

W drodze po Likierka postanowiłam wziąc Mrunia i walczyć z tą padaczką ale niestety spóżniłam się...już wczoraj się bałam że nie zdążę.

Mrunio miał 3-ci atak i umarł-takiej treści sms dostałam od alareipan :oops: :cry:

Nawet gdyby jhet,tak jak była proszona go dzisiaj zabrała to i tak by prawdopodobnie nie dożyl przyjazdu do mnie..
straszne to i bardzo smutne że tak często nie udaje się zdążyć..
Miałam kiedyś Lawcię-ktoś ją wyrzucił z auta i zamieszkała na przystanku aut.pod moim wetem-wzięłam ją-była z nami 2 miesiące,była urocza,śliczna i kochana ale od pierwszego ataku padaczki 3-ci zabił ją już następnego dnia mimo że po 1-szym ataku było już wdrożone leczenie..i tak samo Mrunio-tyle że nie zdążyłam dać mu ani odrobiny domu...

Śpij spokojnie Mruniu i Guliwerku i Lawciu i wszystkie inne kochane futerka za TM.. :cry:

Promysia -kicia specjalnej troski-przywiozł mój mąż bo ma lepsze auto-nie skacze tak na dołach..
Promyś naprany jak dawno nie był..ma dostać poić dopiero wieczorem,na razie śpi w transporterku a ja lecę zrobić toaletę jego apartamentu bo nie zdążyłam w ciągu dnia.

Likierek piękny i spokojny-wyszedł tylko z transporterka i poszedł za szafę,jakby wiedział że identycznie zrobił Erneścik pierwszego dnia..mam nadzieję że niedługo się wynurzy...

Buri świetnie się czuje i jedyne co ja interesuje to micha.

Lecę robić porządki u Promysia bo jak się obudzi to awantura gotowa :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sty 05, 2011 17:21 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

No niestety, jak się ma Księcia w domu, to tak to jest :mrgreen:
Niech sobie pośpi chłopak, a co! :wink:

A dla kociaków po drugiej stronie tęczy [']

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 05, 2011 18:27 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

[*] Mrunio...spij spokojnie kotus.

Wiecie, w drodze powrotnej w poniedzialek, na autostradzie bylo wiele rozjechanej zwierzyny. Co kawalek mowilam paciezyk i zegnalam ich na druga strone. Oczy mialam zamglone lzami, bo mi tak ich przykro bylo. Ale przez to jechalam uwaznie i powoli.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sty 05, 2011 19:19 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Mrunia szkoda, tym bardziej, że naprawdę szansa na dom była blisko :/

Rozmowę pana odszukałam. Mi też się nie podobał, chociaż niby sympatyczny. Zapytał, czy muszą być koniecznie dwa, więc mówię, żeby zadzwonił do Ciebie i pogadał, ale ogólnie to pewnie wolałabyś, żeby Chmurka miała towarzystwo, bo ma wtedy lepszy humor...
Pan mi przerwał i tak "no dobrze, ale one mogą żryć z jednej miski?"
Odetchnęłam, zamknęłam oczy, otworzyłam, odetchnęłam i głosem słodziutkiej blondyny "wie pan co, proszę zadzwonić do Iwony i z nią rozmawiać, ja niestety muszę już kończyć".

Ale pani z maila jest ciekawsza.

A Likierek jest cudo :1luvu: Nie dziękuj non stop, ważne, że kociaste dom znajdują. Likierek też szybko znajdzie, on jest cuuuudny :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 05, 2011 19:22 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:1luvu: :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sty 05, 2011 19:25 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

noo,pan był wnerwiający :mrgreen:
dla takich kiciów nie ma i nie będzie!!

a na panią z maila czekamy :D

kićki oporządzone a ja śmierdzę szczynkami :mrgreen: muszę się przebrać :mrgreen:

a Promyś się drze że chce jeść! bi tak już łyk mleczka dostał bezprawnie :roll:

a Likierek wylazł z dziuuury ale chyba nic nie zjadł,a jeśli zjadł to 1 łyka..
ale nie chcę mu dziś przeszkadzać-chcę żeby odpoczął-jutro będziemy się poznawać :D

Mela jest miziasta do bólu!! wywraca się na plecki i wdzięczy pod tapczanem i myśli że ja tam wejdę 8O ..i rzuca się na jedzenie że szok!!

mówią że za tydzień może być nawet +12'C !!!! wiosno-przybywaj !!!

a Edisonek udeptuje :ryk: :ryk: :ryk:

gorsza sprawa bo chciałam robić zapiekanki a mój Tż uznał że miseczki do zapiekanek są świetne dla kotków bo szerokie i niskie i kotek sobie wibrysami o brzegi nie zahacza jak je(tego podobno nie lubi :evil: )...no i nie mam w czym zapiekanek zrobić :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro sty 05, 2011 19:29 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Chatte pisze:
Marzenia11 pisze:A tak na marginesie - wracając do domu uswiadomiłam sobie, ze właściwie sama, bez waszej wiedzy i zgody nadałam imiona burym kotuchom!! 8O 8O 8O :oops: :oops: :oops: Jakoś tak mni się zakodowało w głowie że to Tom i Jerry, że potraktowałam to jako pewnik, ale nawet jeśli to nie wiem jak i dlaczego jedenmu i drugiemu przypisałam imię 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: :kotek: :kotek: :kotek:

no nie tak samowolnie - Matką Chrzestną "naszych" maluchów jest Szalony Kot:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=114887&start=405

Napisałam tylko, że imiona pasuja do burasków.... i tak zostało :D

Ooooo, człowiek grzebie w tym wątku i czego to się nie doczytuje :D
Więcej matek chrzestnych tam jest, wszystkie te wyczekujące pod ich budą na pewno :>

Iwonko, ale to zaglądaj na maila tylko. Bo ja się obawiam, że ona może pisać (jak do mnie) a nie dzwonić.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 05, 2011 19:55 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

była zapowiedż "Uwagi" z Catnaperką, na temat tego 3-latka który kicia dręczył.
Program ma być lada dzień więc trzeba śledzić..

a Gibutkowa tam petycje pisała i warto abyście je wszystkie podpisały :ok: :ok: :ok:

tu chodzi o skuteczniejsze karanie sprawców-zajrzyjcie proszę bo warto to wesprzeć!

wątek viewtopic.php?f=1&t=122106&start=1080
i na prawdę bardzo sensownie dziewczyny piszą :ok:

smarti

Post » Śro sty 05, 2011 21:57 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Trafiłam tu za Likierkiem i zaznaczam żeby śledzić jego losy i pozostałych tymczasów.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 05, 2011 22:12 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Promyś-na diecie w oczekiwaniu na jutrzejsze odjajczenie u dra.Borowika.(oczyw będzie "na krechę" choć jak wreszcie zrobię podliczenie i oddam Biance to może nawet zostanie na to odjajczenie ale tego dziś nie wiem :oops: -ciągły brak czasu :roll: )

Smarti, zapomniałam Ci powiedzieć, żebyś ten "dług" Promysia zaokrągliła do 500 zł - resztę potraktuj jako moją styczniową pomoc dla Twoich podopiecznych.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro sty 05, 2011 23:25 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Wiecie co? Napiszę sobie, a tak, no bo gdzie jak nie tu.. Taki dziwny dzien dzisiaj - super fantastyczne newsy przeplatały sie z po prostu tragicznymi... Promys wyciął numer nam wszystkim - numer mega pozytywny no i moja NUteczka ma testy ujemne - a tak strasznie sie denerwowałam tyle miesięcy... A z drugiej strony odeszli dzisiaj, w krótkim czasie, Guliwer i Mrunio... cholewka... dla Was, kochane kocurki, bedziemy ratować i pomagać tym kociastym, którzy są wśród nas.. Obiecuję.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sty 05, 2011 23:36 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

['] dla Mrunia Smarti kciuki za Ciebie i Twoich podpopiecznych :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro sty 05, 2011 23:44 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti zaliczyła "padaczkę".W objęciach Morfeusza jest już prawie od czterech godzin :D :D . , Obrazek,tylko czy pomoże zanieść mi ją do sypialni? :D :D .
Jako Mianowany Sekretarz i rzecznik prasowy :kotek: DT Smarti uznałem za obowiązek zamieszczenia tej informacji dla poprawności "zawodowej" mojej nowej funkcji. :ryk: :D .Muszę się wykazać bo u Smarti nie ma przebacz - lenisz się, wywałka gwarantowana :ryk: :ryk: :ryk: .
Kochane pysiaki -futrzaki wszystkie!!! literalnie, w jak najlepszej kondycji :piwa: :piwa: chociaż może nie wszystkie by to potwierdziły :D
np.Promyś - dlaczego nie ma michy!!!???,tylko woda.I chyba jestem lżejszy o coś :ryk: :kotek: ,
Likierek - cholerka,muszę jeszcze zgrywać Obcego (za szafą) a niech się pomartwią :mrgreen:(już podjadł garsteczkę mokrego),
Buri - chciałabym się już poprzytulać ale dlaczego boją się wziąć mnie na kolana?Przecież nikomu nie przeszkadza wygolone futerko na dole :oops:
Itepe,itede.
DT Smarti życzy kolorowych snów wszystkim
Z szacunkiem TŻ Smarti :kotek:
Ostatnio edytowano Śro sty 05, 2011 23:49 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Śro sty 05, 2011 23:47 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Smarti zaliczyła "padaczkę".W objęciach Morfeusza jest już prawie od czterech godzin :D :D . , Obrazek,tylko czy pomoże zanieść mi ją do sypialni? :D :D .
Jako Mianowany Sekretarz i rzecznik prasowy :kotek: DT Smarti uznałem za obowiązek zamieszczenia tej informacji dla poprawności "zawodowej" mojej nowej funkcji. :ryk: :D .Muszę się wykazać bo u Smarti nie ma przebacz - lenisz się, wywałka gwarantowana :ryk: :ryk: :ryk: .
Kochane pysiaki -futrzaki wszystkie!!! literalnie, w jak najlepszej kondycji :piwa: :piwa: chociaż może nie wszystkie by to potwierdziły :D
np.Promyś - dlaczego nie ma michy!!!???,tylko woda.I chyba jestem lżejszy o coś :ryk: :kotek: ,
Likierek - cholerka,muszę jeszcze zgrywać Obcego (za szafą) a niech się pomartwią :mrgreen:(już podjadł garsteczkę mokrego),
Buri - chciałabym się już poprzytulać ale dlaczego boją się wziąć mnie na kolana?Przecież nikomu nie przeszkadza wygolone futerko na dole :oops:
Itepe,itede.
DT Smarti życzy kolorowych snów wszystkim

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ja po prostu uwielbiam DTSMARTI :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ot co. A co. :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sty 05, 2011 23:49 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

I jeszcze gwoli scisłości - proszę jutro o MEGA MOCNE KCIUKI!!! za maluchy buraniowe, czyli Toma i Jerreyego!!!
szczegóły jutro "PO", bo ja jakas przesądna się na starość zrobiłam.. :D

Marzenia11

[poprzednia][następna]