pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info
Ja jestem dzisiaj od 18.30 do ok. 20.
Zapraszam!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info
kasumi pisze:No to super że kombinat odzyskał rozum .....
A nie wiesz czy w Łęgu ktoś działa ? Tam kotów było strasznie dużo a nie pozwalali ich łapać ..
Niestety nie mam informacji o Łęgu, nie znam nikogo kto tam pracuje/dokarmia/cokolwiek robi.
Kocuria pisze:karmel mi się zbiesił i drugi raz naszczał na moją pufę (o tego typu: foto) - znaczenie to to chyba nie jest, bo nie śmierdzi... kuwetka czysta, kot ma pół dnia głupawkę (lata z uszami po sobie, wielkimi źrenicami i wydaje gardłowe dźwięki), jedzenie to co zawsze...
no kurde noktoś ma jakieś pomysły? przekocony nie jest, uwagi ode mnie i TŻ ma ostatnio nawet więcej niż zwykle, na tej pufie zazwyczaj śpi jak ja tam siedzę...
na razie wyczyściłam alkoholem, spryskałam perfumami i mam nadzieję, że to go odstraszy. a, i dałam mu trochę chrupek na tejże pufce, zeżarł, ułożył się na chwilę, po czym z demonicznym wyrazem pyszczka poszedł żebrać naszych współlokatorów.
zobaczymy, co będzie, jak utniemy mu przyległości. jak mi to będzie powtarzał to mu chyba kredkę urwę, no
Kocuria pisze:karmel mi się zbiesił i drugi raz naszczał na moją pufę (o tego typu: foto) - znaczenie to to chyba nie jest, bo nie śmierdzi... kuwetka czysta, kot ma pół dnia głupawkę (lata z uszami po sobie, wielkimi źrenicami i wydaje gardłowe dźwięki), jedzenie to co zawsze...
no kurde noktoś ma jakieś pomysły? przekocony nie jest, uwagi ode mnie i TŻ ma ostatnio nawet więcej niż zwykle, na tej pufie zazwyczaj śpi jak ja tam siedzę...
na razie wyczyściłam alkoholem, spryskałam perfumami i mam nadzieję, że to go odstraszy. a, i dałam mu trochę chrupek na tejże pufce, zeżarł, ułożył się na chwilę, po czym z demonicznym wyrazem pyszczka poszedł żebrać naszych współlokatorów.
czy to możliwe że to jeden z objawów dojrzewania pciowego?![]()
zobaczymy, co będzie, jak utniemy mu przyległości. jak mi to będzie powtarzał to mu chyba kredkę urwę, no
a tak z innej beczki - moje dyżury kocimskie środowe okołoświąteczne potrzebują zamiennika - 22 i 29 grudnia bo będę jakby na drugim końcu polski. z góry dziękuję!
a, i potwierdzam, biorę rano 18tego grudnia dyżur kocimski na siebie, potem mykam na kwestę galeriową.
Kocuria pisze:my i tak go oboje bardzo kochamy, ale to jest w tej chwili taka miłość przez zaciśnięte zęby...[u][/u]
toszu, twój foczuś podbił nasze serducha, pamiętasz przecież
miszelina pisze:Wiem, że ten weekend jeszcze się nie skończył, ale powoli trzeba ustawiać grafik koci (bo ludzki już jest) na przyszły weekend.
Proszę o informacje, jakie koty i kiedy mogą być. Z kociarni do dyspozycji Sezam (ale chyba tylko ze mną, bo kosma miała z nim dzisiaj problem), Kminek i Dygotka. Nie będzie już Elmy, a Truskawka po ciachaniu też się nie nada. Wiem, że Kinga W. przywiezie Pince' a, ale to nadal tylko 4 sztuki.
Konieczne jeszcze 4 koty!
Przypominam grafik:
18.12. sobota
1. Miszelina, akima - kot Sezam (11.00 - 13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - kot???? - transport???
2. Kinga Warmijska, kosma_shiva - kot Prince (15.00 - 17.00) - transport Kinga W.
3. Kasumi, Kocuria - kot????? - transport????
19.12. niedziela
1. Miszelina, akima - kot Kminek (11.00 -13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - Domiś (Dupek) - transport Tosza
2. Kasumi, kosma_shiva - kot??? - transport???
3. Kasumi, Kocuria - kot???? - transport?????
Etiopia pisze:Help
Kto może mnie poratować w poniedziałek rano transportem do Myślenic?
Kurier zawalił i badania psicy dzisiaj nie poszły.
Dzwonił do mnie doktor Ingarden że trzeba przyjechać na pobranie krwi.
Jest to dla mnie bardzo ważne a nie mam z kim jechać szwagier pracuje - a nawet jakby nie pracował to ...
Mama pracuje i ma samochód na ostatnich nogach - nie nadaje się na trasę.
Jak by to nie była zima to bym się jakoś za turlała sama - ale jest ślisko boję się że gdzieś po drodze się wywalę ...
Kocuria pisze:mogę przed swoim dyżurem / dyżurami wpaść po dygotkę, dobrze jej nie widzę w grafiku? i potem ją odwieźć. tylko niech mi ktoś zostawi ocieplacz na kociarni przed przyszłym weekendem.
szkoda, że puchatek sezam dziczy![]()
miszelina pisze:miszelina pisze:Wiem, że ten weekend jeszcze się nie skończył, ale powoli trzeba ustawiać grafik koci (bo ludzki już jest) na przyszły weekend.
Proszę o informacje, jakie koty i kiedy mogą być. Z kociarni do dyspozycji Sezam (ale chyba tylko ze mną, bo kosma miała z nim dzisiaj problem), Kminek i Dygotka. Nie będzie już Elmy, a Truskawka po ciachaniu też się nie nada. Wiem, że Kinga W. przywiezie Pince' a, ale to nadal tylko 4 sztuki.
Konieczne jeszcze 4 koty!
Przypominam grafik:
18.12. sobota
1. Miszelina, akima - kot Sezam (11.00 - 13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - kot???? - transport???
2. Kinga Warmijska, kosma_shiva - kot Prince (15.00 - 17.00) - transport Kinga W.
3. Kasumi, Kocuria - kot Dygotka, transport Kocuria
19.12. niedziela
1. Miszelina, akima - kot Kminek (11.00 -13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - Domiś (Dupek) - transport Tosza
2. Kasumi, kosma_shiva - kot??? - transport???
3. Kasumi, Kocuria - kot???? - transport?????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 186 gości