Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Sliczna krowcia
kociczka39 pisze:Allle wypas dla oczu,piękna krówcia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:co nowego w Wariatkowie?
Caragh pisze:Dzien doberek Oki z Koteczkami![]()
kalair pisze:Hej Wariatkowo!
No, to już coś wiemy..
OKI pisze:Bry, znów w przelocie
Kabelek kupiony, tylko wyślą w piątek kurierem, to pewnie w poniedziałek dopiero będę miałaBuuu, niestety, na baterię trzeba poczekać chwilę, a dwa razy za przesyłkę płacić to bez sensu
![]()
Zresztą mam doła - w robocie znowu atmosfera napięta do granic i nie wiadomo, jakie g... wybuchnie za chwilęNawet jak mam chwilę, to nie bardzo mogę zaglądać
Przechlapane
![]()
Koty na szczęście w porządku - zdrowe, żarte, nic im nie dolega![]()
Teraz głupawki dostały, bo parę dni była u mnie Krówka z Koterii na DT, a po jej zniknięciu wystąpił syndrom kozyKociaste szaleją - wszystkie
![]()
Mamysz się żre z Szelmą, Szelma gania Delicję, Tatoolek Szelmę, Delicja gania w te i nazad nie wiadomo za czymWesolutko
![]()
Krówcia ma dom w Rykach, w tę niedzielę jedziemy ją odwiedzić - nie było wizyty przedadopcyjnej, ale będzie poadopcyjna![]()
Kota super-miziasta, jak Pola - i jak Pola nabrała parę osób na ciążę urojonąWidać krowy tak mają, nie lubią czekać w kolejce na sterylkę
Musiała spędzić na ulicy tylko kilka dni, bo nic złapać nie zdążyła, nawet futerko czyściutkie - w ostatniej chwili ją dziewczyny przed mrozami zgarnęły, bo już by było po kocie
margaretka2002 pisze:Streszczenie poprosze.
kalair pisze:Hej kochane, żyjecie???
Caragh pisze:Doberek Oki z koteczkami![]()
Wrocilibyscie juz
OKI pisze:Wrócimy na dobre w przyszłym tygodniu, jak dotrą kabelki i inne takie.... Podziękowania należą się Małej Czarnej Dziurze
OKI pisze:
Krówcia piękna i straszna pieszczocha![]()
Cudo takie, że się poważnie zastanawiałam nad zostawieniem jej![]()
mam jeszcze parę fotek w aparacie, jak uruchomię domowego kompa, to wrzucę. Zresztą w niedzielę do pana się wybieram z aparatem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Marmotka i 383 gości