KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Kolejne koty.. RUDASKI.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 21:45 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! dziś URODZINY andzeliki1952 :)

Kochani, otrzymalam na priv taka wiadomosc:

Anna Rylska pisze:Witaj
mam pytanie związane z ankietą krakvetu. Chcialabym, by wszyscy co glosowali na mnie, przekazali - zmeinili swopje glosy na radomsko, nie chce się wycofać, tylko prosic by zmienili swoje glosowanie. Czy to mozliwe jest?
pozdrawiam, ania

Tego nie mozna nie upublicznic!

Ja nie mam takiej mocy sprawczej :(

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob gru 11, 2010 21:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! dziś URODZINY andzeliki1952 :)

Ładny gest ze strony Ani. Ja myślę, że jeśli taka będzie Jej wola, może o tym sama napisać na swoim wątku, albo ankietowym a osoby które oddały na Nią swój głos same zdecydują czy chcą spełnić tą prośbę, czy nie. Technicznie jest to możliwe, dwa miesiące temu sporo osób przenosiło swoje głosy.

Dziękuję Aniu. Wiem że sama masz bardzo trudną sytuację, tym cenniejsze jest to, że chcesz coś takiego zrobić.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie gru 12, 2010 0:21 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! dziś URODZINY andzeliki1952 :)

Kochani , bardzo jestem wzruszona za tyle okazywanego przez Was serca i pomocy zarówno moim kociakom jak i mnie a także za dzisiejsze życzenia :1luvu: Nigdy nie miałam tylu PRZYJACIÓŁ , na których mogłam i mogę liczyć o każdej porze dnia i nocy. Buczę ze wzruszenia i powinnam umieścić taki uśmieszek :cry: Dzisiaj pięknym prezentem jaki dostałam była adopcja Filipka i Otylki :1luvu: Pojutrze prawdopodobnie pojedzie do nowego domku Sarunia :1luvu:

Dzisiaj dzwoniłam do Laboklinu i nieoficjalnie dowiedziałam się ,że wyniki Kubusia na wirusówki wyszły NEGATYWNIE / chociaż tyle /. Czekam do poniedziałku na wyniki antybiogramu z posiewu wymazu z nosa i pyszczka. Niestety wieści o Zuzi nie są już takie dobre - zdjęcie złamanej szczęki wykazało ,że nie można już jej zdrutować , ponieważ jest to stary uraz i wszystko już się zrosło . Wet nie zalecałby zabiegu ,zwłaszcza ,że pęknięte było także podniebienie a one bardzo trudno się zrastają. Kotka ma krzywą szczękę ale nie przeszkadza jej to w jedzeniu i przymilaniu się. :1luvu: Dzisiaj przywieziono mi także kotkę z urwanym ogonem . Podobno przez tydzień chodziła pod blokami zakrwawiona , potem zniknęła na jakiś czas i dzisiaj przyszła zagłodzona i zmarznięta. :cry:

Bardzo dziękuję Ani Rylskiej za chęć przekazania głosów na KAN - to bardzo wiele dla mnie znaczy - nie ważne jak się zakończy głosowanie:D
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie gru 12, 2010 9:53 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! dziś URODZINY andzeliki1952 :)

To ja bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za to, żeby nieoficjalne info o wynikach Lesia się potwierdziło :ok:

A co do Zuzi - jeżeli tylko buzia jej nie boli i nie przeszkadza w funkcjonowaniu, to rzeczywiście chyba najlepiej zostawić tak jak jest. Daj znać co z kotuchą bez ogonka :(
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie gru 12, 2010 10:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

Nowe przedszkolne koteczki w kociarni KAN :D

Basia to śliczna 7-8 miesięczna kotka, błąkająca się od kilku dni pod blokami. Bardzo miła i spokojna. Odpchlona, odrobaczona.
Obrazek

Martynka ok. 4-5 miesięczna kotka. Bardzo spokojna, cicha. Odpchlona i odrobaczona.
Obrazek

Tina 7 miesięczna koteczka prawdopodobnie ciężarna. Jest to jedna z 6 kotków (5 maluchów wyżej), wyrzuconych w kartonie pod sklepem na końcu jednej ze wsi pod Radomskiem. Właścicielka sklepu (mieści się w jej prywatnym domu) wypuściła koty myśląc, że rozejdą się po wsi i będzie spokój. Niestety kociaki trzymały się razem, nocowały na jej podwórku bez możliwości schronienia, przytulały się do siebie pod murem domu. Widok niesamowity i tragiczny z powodu znieczulicy. Koty pomimo mrozu nie zostały wpuszczone nawet do piwnicy, ponieważ "mogłyby nasikać na węgiel ". Kotka bardzo się boi. Odrobaczona i odpchlona.
Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie gru 12, 2010 11:02 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

a to dorosła mama całej 6-stki :D

Lonia - dorosła bura kotka. To ona właśnie trzymała całe stado 6 maluchów (są w Przedszkolu) przy sobie. cechy: Bardzo miła i spokojna. wirtualny opiekun:
Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie gru 12, 2010 13:49 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

Kochani!!! Wspaniała wiadomość!!! Leszek jedzie do dt do Warszawy. Domek jest bez kotów. Transport - jak tylko to będzie możliwe - jak najszybciej!!! Proszę o pomoc w szukaniu. Leszek może jechać nawet DZIŚ!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Ostatnio edytowano Pon gru 13, 2010 9:49 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie gru 12, 2010 14:14 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

:1luvu: :1luvu: :ok: super wiadomość :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Nie gru 12, 2010 14:49 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

Bardzo dziękuję za wpłatę dla Lesia Panu Piotrowi P. z Gdańska - 150,00zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zuzzik dla Lolusia i Kubusia - 100,00zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dagmarze - Oldze / zabawka/ - 40,00zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie gru 12, 2010 14:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... _invites=0 ZMIANA TYTUŁU NA LESZEK FELV! Jedzie do Domku w Warszawie! POTRZEBNY TRANSPORT! Podałam tam nr Andżeliki bo mnie nie ma necie jestem z tel i mam małe pole manewru

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon gru 13, 2010 9:50 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

zapraszam na wątek Dziuni bez ogonka...

viewtopic.php?f=1&t=121420 :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon gru 13, 2010 13:08 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

andzelika1952 pisze:Bardzo dziękuję za wpłatę dla Lesia
Panu Piotrowi P. z Gdańska - 150,00zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zuzzik dla Lolusia i Kubusia - 100,00zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dagmarze - Oldze / zabawka/ - 40,00zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

Wpłaty celowe są dokumentowane na wątkach indywidualnych, poza adopcjami wirtualnymi, bo te na pierwszej. Zabawka od dagmara -olga jest juz wpisana w Skarbonkę.
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon gru 13, 2010 21:14 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

Bardzo się cieszę , że Lesiu ma domek :piwa: Melduję posłusznie że głos oddany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pon gru 13, 2010 21:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

kociamysza poszło 8) wiesz co :mrgreen: :wink: i mój głos oddany :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto gru 14, 2010 2:25 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje! Koty proszą o GŁOS w ankiecie!!!

:ok:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

[poprzednia][następna]