Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 19, 2010 10:14 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Erin pisze:Wczoraj wieczorem umówiłam się z Michałem.
Po pracy jadę do Basicy po transporterek i wieczorkiem na dworzec.

Alem siem cieszem!!!! :dance2: :dance:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lis 19, 2010 11:49 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Ja też :D
Bo już się na Promyczka po cichu czaiłam :oops: :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 19, 2010 11:54 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Wielbłądzio pisze:Ja też :D

Że jak? 8O
Cuda - wianki jakieś naprawdę :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 19, 2010 12:10 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Promys ma szczęście :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lis 19, 2010 12:18 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Erin pisze:

Że jak? 8O

Czaiłam się na bycie DT :oops:
Chociaż, jak DOSKONALE wiadomo - i potwierdzają to dobitnie również najświeższe newsy z naszych śmieci :oops: - mnie się czarnych koczurów na DT nie daje.
A przynajmniej nie powinny mi ich dawać chociaż osoby, które dobrze mi życzą :smokin: :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt lis 19, 2010 12:19 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Tak mówisz? 8)

Erin

Post » Pt lis 19, 2010 12:20 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

dziewczyny-cudna kicia potrzebuje pomocy-syt podobna jak Promyczka-porozsyłajcie,pomozcie,proszę bo ja już nie wcisnę ani jednego kicia póki co...viewtopic.php?f=1&t=120237&start=15,,
ta kicia jest teraz pod bacznym okiem Marioli-ona dała DS dla mojego tymczaska Brata-Brada-Moriska-przekochanego kocurrrrra ktorego wyciągnełyśmy z Palucha...Kicia będzie miała dziś fotki ale znam Mariolę i wierzę jej że kicia jest na pewno przekochana.

co do odwiedzin u Promysia to oczywiscie zapraszam każdą z Was :D

Jadziunia rzeczywiście jest u mnie-miała być 10dni ale jest raczej na miesięcznych wakacjach :ryk: :ryk:

za wszelką pomoc jestem bardzo wdzięczna i niestety musze przyznać że bez finansowania żarełka nie moglabym mieć tymczaskow-bo miejsca i miłości do kiciów mam w nadmiarzre a kaski ostatnio trochę odwrotnie :roll: :roll:

Czyli o 22.30 odbieram Promysia z dworca. :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 19, 2010 12:21 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Wielbłądzio pisze:
Erin pisze:

Że jak? 8O

Czaiłam się na bycie DT :oops:
Chociaż, jak DOSKONALE wiadomo - i potwierdzają to dobitnie również najświeższe newsy z naszych śmieci :oops: - mnie się czarnych koczurów na DT nie daje.
A przynajmniej nie powinny mi ich dawać chociaż osoby, które dobrze mi życzą :smokin: :oops:

Wielbłodzio :roll: :roll: :roll: to blagam-pomyśl o tej kici od Marioli-plizzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,,bo ja bym ją wzięła ale słowo daję już nie znajdę miejsca aby ją wcisnąć :oops: :oops: :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lis 19, 2010 12:23 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

To może teraz wszystkie kotki nazywajmy Promyczek bo najwyraźniej to imię przynosi szczęście! :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 19, 2010 12:26 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Do wątku zaglądam :ok:
Do karmy się dołożymy - dla Promysia wszystko :1luvu:
Dam znać jak już pojadą z Michałem, tak jak się umawiałyśmy.

Masz bardzo fajny głos przez telefon :P

Erin

Post » Pt lis 19, 2010 12:27 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Catnaperka pisze:To może teraz wszystkie kotki nazywajmy Promyczek bo najwyraźniej to imię przynosi szczęście! :1luvu:

Jestem za i nawet nie przeciw :mrgreen: :ok:

Erin

Post » Pt lis 19, 2010 12:30 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Tak :twisted:
Maciek, Plu Plu i ostatni nabytek - Glamiś - też z założenia byli tymczasowi :oops: :oops: :oops:
Tylko Żaba był jak najbardziej planowany i wzięty jeszcze z ogłoszenia (moje czasy sprzed miau :wink: ), tyle, że był nie tylko planowany, ale również oddany mi jako dziewczynka, nie chłopczyk :ryk:
Gdyby nie ta cudowna pomylka, być może nigdy nie przekonałabym się, jak cudowne są czarne koczury - ba, koczury w ogóle, nie baby. W moim pseudokociolubnym tzw. rodzinnym domu panowalo przekonanie, że bierze się tylko kotki-dziewczynki, bo są czyściejsze, grzeczniejsze i milsze - no a kocury śmierdzą i trzeba je OKALECZAĆ :twisted: Generalnie mam świadomość, że z tego domu mentalnie wynioslam w głowie przede wszystkim wielkie pęczki bzdur - no ale w tę teorię o kotach akurat wierzyłam, całe szczęście, że Żabuś :1luvu: tak szybko ją zweryfikował.

Wielbłądzio

Post » Pt lis 19, 2010 12:33 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Wielbłądzio pisze:Tak :twisted:
Maciek, Plu Plu i ostatni nabytek - Glamiś - też z założenia byli tymczasowi :oops: :oops: :oops:
Tylko Żaba był jak najbardziej planowany i wzięty jeszcze z ogłoszenia (moje czasy sprzed miau :wink: ), tyle, że był nie tylko planowany, ale również oddany mi jako dziewczynka, nie chłopczyk :ryk:
Gdyby nie ta cudowna pomylka, być może nigdy nie przekonałabym się, jak cudowne są czarne koczury - ba, koczury w ogóle, nie baby. W moim pseudokociolubnym tzw. rodzinnym domu panowalo przekonanie, że bierze się tylko kotki-dziewczynki, bo są czyściejsze, grzeczniejsze i milsze - no a kocury śmierdzą i trzeba je OKALECZAĆ :twisted: Generalnie mam świadomość, że z tego domu mentalnie wynioslam w głowie przede wszystkim wielkie pęczki bzdur - no ale w tę teorię o kotach akurat wierzyłam, całe szczęście, że Żabuś :1luvu: tak szybko ją zweryfikował.

tak, OKALECZANIE jest hitem :evil: Dobrze, że na taka mądrą Osobę wyrosłaś :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 19, 2010 12:37 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

Wielbłądzio :ok:
Te bajki o okaleczaniu na Podlasiu są także chlebem powszednim :?
A tymczasowanie ma to do siebie, że liczba rezydentów co jakiś czas się zmienia :mrgreen:

Erin

Post » Pt lis 19, 2010 12:38 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk u mnie, jest szansa na DT

kocurki są bardziej przytulaśne i fujarowate a kocice większe gospochy-przynajmniej tak wynika z obserwacji mojego stadka..

smarti

[poprzednia][następna]