TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 20:08 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Czy ktoś pomoże w ogłaszaniu tej trójki kociąt , czy lepiej odesłać do schroniska , bo bez ogłoszeń nie maja żadnych szans a tam tez zostać nie mogą a nie potrafię robić ogłoszeń :oops: :oops: :oops: , szlag mnie na trafia ze taka dupa jestem i że muszę się ciągłe prosić o ogłoszenia a nie mam żadnego nauczyciela :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob paź 16, 2010 20:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Justo, może zmień w tytule złąpassę na "pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron"
Ja też nie umiem ogłaszać :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob paź 16, 2010 20:23 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Ja moge pooglaszac, ale niestety dopiero w poniedzialek :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob paź 16, 2010 20:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

taizu pisze:Justo, może zmień w tytule złąpassę na "pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron"
Ja też nie umiem ogłaszać :(

Nie znam hasła od założycielki wątku :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 16, 2010 20:27 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Caragh pisze:Ja moge pooglaszac, ale niestety dopiero w poniedzialek :(

Bardzo dziękuje :1luvu: , one sa podobne do Ediego i można by sie tymi zdjęciami podeprzeć ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 16, 2010 20:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Tutaj jest allegro Ediego który też szuka domu , i można by to jakoś połączyć bo te kociaki i sa podobne i w podobnym wieku , jedynie nie znam płci ...
Allegro dzieki Beteka
http://allegro.pl/show_item.php?item=1278309767
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 16, 2010 20:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Plec by sie przydala, i jakies minimalne info. Czyli cokolwiek :wink:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob paź 16, 2010 20:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Zdjęcia Ediego
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Sob paź 16, 2010 20:36 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Caragh pisze:Plec by sie przydala, i jakies minimalne info. Czyli cokolwiek :wink:

Na pewno sa miziaste , domowe , więcej będę wiedzieć jutro ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 16, 2010 20:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Justa&Zwierzaki pisze:
Caragh pisze:Plec by sie przydala, i jakies minimalne info. Czyli cokolwiek :wink:

Na pewno sa miziaste , domowe , więcej będę wiedzieć jutro ...

:ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob paź 16, 2010 20:52 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

jutro mam wolne, wiec sprobuje cos pokombinowac. Dajcie tekst do ogloszen, jakies foto i namiary, gdzie mozna oglaszac bez koniecznosci zakladania konta na danej stronie, bo ja mialam sporo takich "kont" na roznych stronkach, ale przy remoncie gdzies posialam notes z haslami i loginami, a moja pamiec to nie komputer... :oops: W efekcie nie pamietam juz prawie nic, zapominam, myle sie w tych, co uzywam czesto... :oops:
moze chociaz kilka ogloszen uda mi sie zrobic... zobaczymy... :)

Ech... nie moge wciaz pojac toku myslenia ludzi! Przeciwni sterylkom, ale potem, jak sa male kocieta, jak kotka odchowa, to wola porzucic jakby nigdy nic, i nie obchodzi ich potem ich los, co sie z nimi stanie! :evil:

Aivalar pisze:Jakie 5, 6 kilo. Waga mówi że 7 i pół :D
A Rysiu jest po prostu szalony! Wywija salta w powietrzu, wiesza się na cudzych ogonach. Masakra 8O

bo ten maly szkrab otarl sie o smierc, wiec teraz cieszy sie zyciem, kazdym dniem, jak to sie mowi: carpe diem :) :ok: :ok: Poza tym jest maly, wiec musi sie wyszumiec :D Sama sie przekonalam na wlasne oczy, ze to maly, szalony kocio, ale slodziak, miziak i niesamowicie kochana istotka :1luvu:
Bardzo spragniony czlowieka i milosci :1luvu: Podobalo mi sie, jak sie bawil moimi wlosami, hehe :D Bawil sie z takim zapalem... :1luvu: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob paź 16, 2010 20:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Betaka pisze:Zdjęcia Ediego
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
tego slodziaka mialam przyjemnosc poznac osobiscie i wymiziac, wycalowac... :1luvu: :1luvu: rozmruczany na maxa :1luvu:
zauroczyl mnie :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Sob paź 16, 2010 21:02 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Kociara dzieki :1luvu: . To może zrób Ediemu czyli tekst i treść bo tamte sa takie same ....

a jak Edi znajdzie dom , to może by Lodzia mogła choc jednego na DT , choć jeszcze o niczym nie wie :twisted:
Na allegro masz tekst a zdjęcia wyżej na watku i na allegro też
AllegroEdiego http://allegro.pl/show_item.php?item=1278309767
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 16, 2010 21:11 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

ok, dzis juz nie, bo troche mnie juz oczy szczypia ze zmeczenia, ale jutro jak sie wyspie, mozg bedzie "wypoczety" ;) to sie "pobawie". :ok:

Kociara82

Post » Nie paź 17, 2010 10:17 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - pilnie potrzebne ogłoszenia bo schron

Znalazłam ostatnio w telefonie kilka zdjeć, ale te dwa jakoś tak mi się spodobały, że postanowiłam wrzucić. Z góry przepraszam za jakość, a konkretnie jej brak, ale zdjęcia były robione komórką (co widać) . Mam nadzieję że jednak widać kto jest kto :D
Obrazek
Obrazek

Aivalar

Od: Pon wrz 20, 2010 19:02

[poprzednia][następna]