JULKA ze schroniska -wróciła od smarti do WRO, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 05, 2010 23:23 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

NO SZOK JAK LUDZIE POTRAFIĄ BYĆ OKRUTNI, UŚPIĆ NAJLEPIEJ PODEJMOWAĆ TAKIE DECYZJE TYLKO SIĘ PYTAM JAKIM PRAWEM??? 8O
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon wrz 06, 2010 12:05 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Kocia Lady pisze:NO SZOK JAK LUDZIE POTRAFIĄ BYĆ OKRUTNI, UŚPIĆ NAJLEPIEJ PODEJMOWAĆ TAKIE DECYZJE TYLKO SIĘ PYTAM JAKIM PRAWEM??? 8O

Żadnym prawem - szkoda że nie jest egzekwowane, bo za uśpienie zdrowego zwierzaka towarzyszącego według ustawy grozi 2 lata więzienia :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon wrz 06, 2010 23:50 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Juleczka je ładnie,humorek ma ok.choć wylewna to jest tylko do mojego TZ-ta.
on zawsze się umie ustawić-on jest od karmienia i miziania a ja się zawsze kojarzę z podawaniem tabletek,zapuszczaniem kropli ,maści itp.

powoli przygotowujemy się do operacji.jeszcze z tydzień,z 10 dni się podtuczymy -mam ok środy dzwonić do p. dr. i się wtedy umówimy..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto wrz 07, 2010 7:28 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Super że Julcia ma lepsze samopoczucie :ok: :ok: :ok:
Poproszę o nr konta na PW, podeślę parę zł na operację Juleczki :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto wrz 07, 2010 11:17 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

No więc Agness-mnie tak tąpnęło fin.to rozwalenie autka(miałam nie do końca dokumenty ok,bo przegapiłam termin badania techn,no i te swiatła nie takie jak trzeba i musiałam facetowi wybulić natychmiast 1200zł -pożyczone zresztą od Mamy,bo inaczej by wezwał policję) że jeszcze nie dałam rady wysłąć dla Ciebie na operację Rysia. :oops: :oops:

A ja kombinuję aby Julci to zrobić za darmo-tak więc jesli się uda to będzie super a tak czy inaczej bardzo dziękuję za chęć pomocy.
Wejdż sobie na stronę organizacji Koteria(przeczytaj wątki historyczne)- to wspaniała organizacja chyba bez precedensu w kraju-przynajmniej ja nie słyszałam o podobnej.
Sterylizowałam tak Chmurkę i już jestem po wstępnej rozmowie z panią wet. i panią szefową i Julka się jak najbardziej kwalifikuje.
Byłam u nich-są naprawdę świetnie zorganizowani i wspaniale działają. :) :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto wrz 07, 2010 11:21 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

smarti pisze:No więc Agness-mnie tak tąpnęło fin.to rozwalenie autka(miałam nie do końca dokumenty ok,bo przegapiłam termin badania techn,no i te swiatła nie takie jak trzeba i musiałam facetowi wybulić natychmiast 1200zł -pożyczone zresztą od Mamy,bo inaczej by wezwał policję) że jeszcze nie dałam rady wysłąć dla Ciebie na operację Rysia. :oops: :oops:

A ja kombinuję aby Julci to zrobić za darmo-tak więc jesli się uda to będzie super a tak czy inaczej bardzo dziękuję za chęć pomocy.
Wejdż sobie na stronę organizacji Koteria(przeczytaj wątki historyczne)- to wspaniała organizacja chyba bez precedensu w kraju-przynajmniej ja nie słyszałam o podobnej.
Sterylizowałam tak Chmurkę i już jestem po wstępnej rozmowie z panią wet. i panią szefową i Julka się jak najbardziej kwalifikuje.
Byłam u nich-są naprawdę świetnie zorganizowani i wspaniale działają. :) :)

Na Rysia nic nie wysyłaj, bo już uzbieraliśmy całą kwotę na operację :ok: :D
Co do Julci to jeśli nie problem przekaż mi na PW nr konta, bo nie mam nawet kiedy przeglądać wątków :oops:
Zawsze pisz jeśli coś dla Julci trzeba, będziemy w miarę możliwości pomagać :ok:
Wiem jak to jest być DT i jakie to wydatki :oops: Jesteśmy Ci ogromnie wdzięczni że dałaś Julci szansę...
nie wiem co by z nia było gdyby nie Ty :love: aż nawet boję się o tym myśleć :cry:

Agness78

Post » Wto wrz 07, 2010 11:31 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

dzięki wielkie :)
gdybym więc coś dla Julci potrzebowała to będę się śmiało odzywać-na razie póki jest szansa że załatwię operację Julci za darmo to nie chciałabym brać żadnych pieniążków :)
Inna sprawa że uważam że można by powoli zmienić tytuł-że Julcia szuka DS.
Ona nie jest już młoda a więc pewnie będzie się DS długo szulał.
Oczywiście oddam ją tylko spokojnym ,niehałasującym ludziom-najlepiej starszym, bezdzietnym i do niewychodzącego domu.
Ona ma bardzo spokojny charakter-cały dzień siedzi w swoim domku -tylko wieczorem wychodzi na spacerek po pokoju.
Lubi spokój,spanie i nie znosi Hałasu,choć odkurzacza się raczej nie boi.No i micha musi być tak 4-6x dziennie,najlepiej bezpośrednio podana do budki :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2:

smarti

Post » Wto wrz 07, 2010 11:34 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

No to super :ok: w takim razie zmieniam tytuł wątku :1luvu:
i jakby co moja propozycja cały czas aktualna :ok:

Agness78

Post » Wto wrz 07, 2010 11:40 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Odwiedzam Julcię :)
A mogę tak nieśmiało :oops: zdjęcia poprosić?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto wrz 07, 2010 18:56 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

smarti pisze:dzięki wielkie :)
gdybym więc coś dla Julci potrzebowała to będę się śmiało odzywać-na razie póki jest szansa że załatwię operację Julci za darmo to nie chciałabym brać żadnych pieniążków :)
Inna sprawa że uważam że można by powoli zmienić tytuł-że Julcia szuka DS.
Ona nie jest już młoda a więc pewnie będzie się DS długo szulał.
Oczywiście oddam ją tylko spokojnym ,niehałasującym ludziom-najlepiej starszym, bezdzietnym i do niewychodzącego domu.
Ona ma bardzo spokojny charakter-cały dzień siedzi w swoim domku -tylko wieczorem wychodzi na spacerek po pokoju.
Lubi spokój,spanie i nie znosi Hałasu,choć odkurzacza się raczej nie boi.No i micha musi być tak 4-6x dziennie,najlepiej bezpośrednio podana do budki :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2:

to jest kot ideał :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto wrz 07, 2010 19:40 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Gibutkowa pisze:Odwiedzam Julcię :)

przyłączam się do prośby Gibutkowej :oops: :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto wrz 07, 2010 19:57 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Beasia pisze:
Gibutkowa pisze:Odwiedzam Julcię :)

przyłączam się do prośby Gibutkowej :oops: :)

stęskniłaś się tez za widokiem sreberka? ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto wrz 07, 2010 20:53 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Ja też się stęskniłam za słodką kiciunią :1luvu:

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Śro wrz 08, 2010 16:21 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Juleńka ma wielki apetyt 8O 8O

Do tej pory id rana zjadła już 4 pełne kocie michy-takie metalowe.
wszystko nie wychodząc z budki-jak zwykle :roll: :roll:

śmiejemy się z TZ że któregoś dnia Julcia nie wyjdzie już w ogóle bo się przez otwór w budce nie zmieści i będzie trzeba pruć budke :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Śro wrz 08, 2010 17:39 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

8O 8O ojej ale jak apetycik to dobry znak, ściskamy właścicielkę i Julcię:)
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]