Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia Lady pisze:NO SZOK JAK LUDZIE POTRAFIĄ BYĆ OKRUTNI, UŚPIĆ NAJLEPIEJ PODEJMOWAĆ TAKIE DECYZJE TYLKO SIĘ PYTAM JAKIM PRAWEM???
smarti pisze:No więc Agness-mnie tak tąpnęło fin.to rozwalenie autka(miałam nie do końca dokumenty ok,bo przegapiłam termin badania techn,no i te swiatła nie takie jak trzeba i musiałam facetowi wybulić natychmiast 1200zł -pożyczone zresztą od Mamy,bo inaczej by wezwał policję) że jeszcze nie dałam rady wysłąć dla Ciebie na operację Rysia.![]()
![]()
A ja kombinuję aby Julci to zrobić za darmo-tak więc jesli się uda to będzie super a tak czy inaczej bardzo dziękuję za chęć pomocy.
Wejdż sobie na stronę organizacji Koteria(przeczytaj wątki historyczne)- to wspaniała organizacja chyba bez precedensu w kraju-przynajmniej ja nie słyszałam o podobnej.
Sterylizowałam tak Chmurkę i już jestem po wstępnej rozmowie z panią wet. i panią szefową i Julka się jak najbardziej kwalifikuje.
Byłam u nich-są naprawdę świetnie zorganizowani i wspaniale działają.![]()
smarti pisze:dzięki wielkie![]()
gdybym więc coś dla Julci potrzebowała to będę się śmiało odzywać-na razie póki jest szansa że załatwię operację Julci za darmo to nie chciałabym brać żadnych pieniążków![]()
Inna sprawa że uważam że można by powoli zmienić tytuł-że Julcia szuka DS.
Ona nie jest już młoda a więc pewnie będzie się DS długo szulał.
Oczywiście oddam ją tylko spokojnym ,niehałasującym ludziom-najlepiej starszym, bezdzietnym i do niewychodzącego domu.
Ona ma bardzo spokojny charakter-cały dzień siedzi w swoim domku -tylko wieczorem wychodzi na spacerek po pokoju.
Lubi spokój,spanie i nie znosi Hałasu,choć odkurzacza się raczej nie boi.No i micha musi być tak 4-6x dziennie,najlepiej bezpośrednio podana do budki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Odwiedzam Julcię![]()
A mogę tak nieśmiałozdjęcia poprosić?
Beasia pisze:Gibutkowa pisze:Odwiedzam Julcię![]()
A mogę tak nieśmiałozdjęcia poprosić?
przyłączam się do prośby Gibutkowej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 696 gości