Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LSVC pisze:Rudasek jedzie do Szwajcarii do Alicji... jego właściciele - chyba już byli - jadą do Anglii. Aktualnie chyba wciąż trwają procedury przygotowawcze do wyjazdu, ale nie wiem kto wie coś więcej na ten temat.
ioioio7, jeżeli jesteś zainteresowana adopcją niewidomego kotka, zajrzyj koniecznie na wątek ślepaczków viewtopic.php?f=1&t=113902&p=6172793#p6172793
A tych co wiedzą jak tam Rudzik i jego "operacja - emigracja" proszę o jakieś nowe wieści
edit - zmieniłam link na bardziej aktualny
Witt-1981 pisze:Dokładnie tak jak napisała p. Alicja jeśli chodzi o Rudaska to sprawa jest definitywnie zakończona.
Witt-1981 pisze:Zofia&Sasza pisze:Witt-1981 pisze:Dokładnie tak jak napisała p. Alicja jeśli chodzi o Rudaska to sprawa jest definitywnie zakończona.
Witt, czy dostałeś moje pw?
otrzymałem i z miejsca odpowiedziałem
Witt-1981 pisze:Zofia&Sasza pisze:
Proszę, nie rób tego
słuchaj w co Ty kobieto grasz ze mną!? jeśli piszesz do mnie na priva to pisz na priva, tak się zresztą ze mną umówiłaś a i jeszcze przypominam jeśli koty nie znajdą domu to tak jak weterynarz radził znajdą się ale w schronisku a tego z całego serca chcę uniknąć!!! ale jeśli nie będzie już innego ratunku tak też się stanie:( byłem na tym wątku stek bzdur, kłamstw, mieszania brudów i ataków czyli norma Forum Miau tak zresztą było w przypadku wątku Rudaska i dziewczyny która atakowana na tym forum popełniła samobójstwo!
Ps. Adoptujesz moją dwójkę kotów którą wcześniej uratowałem od bezdomności i śmierci !? czekam z niecierpliwością na wszelakie propozycje
CoToMa pisze:Dla tych kotów chyba by było lepiej, zeby nie zostały "uratowane"...
Witt-1981 pisze:CoToMa pisze:Dla tych kotów chyba by było lepiej, zeby nie zostały "uratowane"...
wiesz co miej choć trochę honoru i naprawdę daruj już sobie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot], misiulka i 683 gości