Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Napisał Modjeska
Lista wpłat na amortyzatory:
Osoby, które podały nick
100,- Kroook
100,- progect
100,- SZOLKA
20,- Wisełka
100,- Agneska
100,- bromba
100,- zabers
120,- Femka
150,- Ja-Ba
50,- bbd2
30,- Jo37
50,- margi
50,- PAJDA67
70,- MIODALIK
70,- betka
50,- malicja
Osoby, które nie podały nicka:
20,- Małgorzata S. Rawa Mazowiecka
50,- Iza D. Warszawa
Modjeska pisze:
Więcej niż deklarowały wpłaciły Femka (+20,0) i Miodalik (+20,-)
Thorkatt deklarowała 40,- ale takiej wpłaty na razie nie mam, chyba, że wpłata była innej wysokości i jej nie zidentyfikowałam.
Chiara pisze:Modjeska pisze:
Thorkatt deklarowała 40,- ale takiej wpłaty na razie nie mam, chyba, że wpłata była innej wysokości i jej nie zidentyfikowałam.
Podejrzewam, że wypłynęła kwestia szczurzaków lub myszakówFemka i Miodalik zakupiły je od Thorkatt i chciały, żeby wpłaty figorowały jako Jej, poniewać to Jej zasługa, że zostały wpłacone. Tak, dziewczyny ?
W moim rozliczeniu są dwa nicki razem, bo uważam, że zasługa jest wspólna.
Thorkatt pisze:Chiara pisze:Modjeska pisze:
Podejrzewam, że wypłynęła kwestia szczurzaków lub myszakówFemka i Miodalik zakupiły je od Thorkatt i chciały, żeby wpłaty figorowały jako Jej, poniewać to Jej zasługa, że zostały wpłacone. Tak, dziewczyny ?
W moim rozliczeniu są dwa nicki razem, bo uważam, że zasługa jest wspólna.
Tak , rzeczywiscie myszy namieszały. Ja bezposrednio pieniędzy nie wysyłałam, tylko przesyłam myszy, a koszt za przesyłkę wpływa od wpłacających. I właśnie Femka i Miodalik wpłaciły za myszy. Wykreśl mnie ze spisu, bo manco bedzie
Modjeska pisze:Poprawiłam. Teraz czekam na konto Biafry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot] i 113 gości