Słabo trybię.
Nie mogę znaleźć związku między płynem do 'mycia bez wody' i kremami nawilżającymi a kontenerkiem.
Żeby mnie umylo, wysmarowalo i położyło spać. Bo ja tylko na to ostatnie mam siły.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Słabo trybię.
Nie mogę znaleźć związku między płynem do 'mycia bez wody' i kremami nawilżającymi a kontenerkiem.
Agn pisze:AAA!!!
Zapomniałam i teraz mi się odkleiło, jak wciągnęłam na grzbiet.
Bardzo dziękuję PearlRain za... piżamkę.Ciudna jest. Przeciudna - co potwierdziło moje dziecko i jego dziewczyna - biała góra i ... różowe portki w białe grochy.
Leciutka i cieplutka.
Małgosiu - dziękuję.![]()
[Ile razy wciągnę portki to mi się gęba śmieje.]
Agn pisze:AAA!!!
Zapomniałam i teraz mi się odkleiło, jak wciągnęłam na grzbiet.
Bardzo dziękuję PearlRain za... piżamkę.Ciudna jest. Przeciudna - co potwierdziło moje dziecko i jego dziewczyna - biała góra i ... różowe portki w białe grochy.
Leciutka i cieplutka.
Małgosiu - dziękuję.![]()
[Ile razy wciągnę portki to mi się gęba śmieje.]
Agn pisze:Utknęłam na balkonie.
Na razie zreorganizowałam sobie przestrzeń. Poprawiłam siatkę, postawiłam rusztowanie z badylków. Oczywiście najpierw się okazało, że badylki są za długie, a jak je przycięłam [nie ma to, jak odgłos piły o niedzielnym poranku] - to były ciut za krótkie.
Ale nic to - nadają się.
Wścibas oczywiście na odgłosy ruchu na moim balkonie, wylazł na swój - niby co by pranie swoje sprawdzić, czy wyschło [w taką pogodę? 'wyschło'?]. Zignorowałam.
![]()
Zostało mi posadzenie tego, co już mam i przemyślenie dalszej koncepcji.
Pomyślałam sobie, że złośliwie najpierw urządzę wszystko, tak jak chcę i niech se Wścibas podgląda jak mam ładnie, a jak się zrobi cieplej i będę miała zamiar wypościć kociarstwo to mu zasłonię widoczki zasłonką.W tym roku ma szlaban na 'rekonesans balkonowy'. Co ja będę dzielnicowemu bzdurami głowę zawracać.
![]()
Koty oczywiście wszystkie moje manewry pilnie obserwują przez szybkę. Tłok na parapecie i przy drzwiach balkonowych. Też by chciały pomagać, ale nic z tego.
Agn pisze:PearlRain pisze:kiedy otwarcie sezonu balkonowego?
Jak już się cieplej zrobi - wreszcie - no i jak skończę sadzenie, wieszanie, przyczepianie itp.iwona66 pisze:niedobra Duża nie da kotkom pomagać
A w życiu![]()
Wszędzie te łapki, noski i łebki.Jeszcze bym użagowała któremu cosik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości