Zobaczymy czy pójdzie rozdrobnione w kuleczce z masła. Bo inaczej będzie trudno.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Ratunku!!! W tym tygodniu przywioza mi kotke z 4 kociakami 6-tygodniowymi. Kotka do sterylki i wroci do stajni, z maluchami nie ma co zrobic. U mnie w lazience FIVki czekaja na domy, prosze, kto moze przetymczasowac maluchy?
Kaprys2004 pisze:Agneska pisze:Ratunku!!! W tym tygodniu przywioza mi kotke z 4 kociakami 6-tygodniowymi. Kotka do sterylki i wroci do stajni, z maluchami nie ma co zrobic. U mnie w lazience FIVki czekaja na domy, prosze, kto moze przetymczasowac maluchy?
Podrzucamy prośbę o ratunek!!
Kto chciałby mieć przyjemność posiadania słodkich kuleczek choć przez chwilę u siebie w domu?
ASK@ pisze:Kaprys2004 pisze:Agneska pisze:Ratunku!!! W tym tygodniu przywioza mi kotke z 4 kociakami 6-tygodniowymi. Kotka do sterylki i wroci do stajni, z maluchami nie ma co zrobic. U mnie w lazience FIVki czekaja na domy, prosze, kto moze przetymczasowac maluchy?
Podrzucamy prośbę o ratunek!!
Kto chciałby mieć przyjemność posiadania słodkich kuleczek choć przez chwilę u siebie w domu?
a jak długą chwilę przewidujecie?
Agneska po cholerę po stajniach łazisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości