Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 17, 2010 23:07 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Dziewczyny, przepraszam za milczenie, Asia była u nas cały wieczór, dogadywałyśmy szczegóły jutrzejszego wyjazdu.
Nie ukrywam, ze lekko mnie podłamał ten wynik i nastrój siadł zdecydowanie, ale już mi lepiej :wink:

Borys jest mega miziakiem, Asia, której przecież nie znał miziała sie z nim dobre pół godziny, kot jej prawie brzuch wywalił :wink: jest mruczenie, ocieranie, baranki cały komplet :lol:

Dziewczyny, myślę, ze w tym momencie nie ma sensu powtórzenie testu, weci naprawde robią go zgodnie z instrukcją, z osocza, a nie pełnej krwi, więc tak samo, jak w laboratoriach. Myślę, ze lepiej zrobić teraz zamiast tego Borysowi badania krwi - szczególnie morfologię, zeby zobaczyć, jak wyniki wyglądają. To też dużo nam powie o jego stanie. Chociaż na oko wygląda zupełnie zdrowo, uszka czyste, oczy też. A test wg mnie warto oczywiście powtórzyć, ale za jakiś czas.

Jeszcze w poniedziałek porozmawiam z moimi wetami, dziś nie za bardzo miałam do tego głowe. Tyle razy słyszałam ten wynik, a jednak zawsze to takie uderzenie. Weci też widać, ze z ciężkim sercem kolejny raz przekazują mi takie wieści.

Kamila, tak, jak pisałam Ci na gg, absolutnie nie możesz czuć się zobowiązana! przecież to jest własnie taki "psikus" losu, który psuje nam ładną układanke. Nikt nic na to poradzić nie moze, możemy się tylko wściekać, ze to niesprawiedliwe. Ja rozumiem Twój lęk o koty, naprawde, uwierz proszę, ze w pełni rozumiem Twoje rozterki, każdy by je miał! a za tego kota przede wszystkim odpowiedzialna jestem ja.

A teraz bardziej optymistycznie, jutro ok. 9 wyjeżdżamy :D ok. 11.30-12 powinnyśmy się już spotkać :D trzymajcie kciuki za spokojną podróż i za to, zebym nie miała strasznie duzo sprzątania po powrocie :twisted: :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob kwi 17, 2010 23:11 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Dobra. Wszystko przeczytałam. Moje "błogosławieństwo" jest. Sama wiesz co i jak najlepiej zrobić.

Za całokształt. :ok:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob kwi 17, 2010 23:41 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Mila :ok: :ok: :ok:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie kwi 18, 2010 6:44 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

ale się denerwuję :roll: wstałam już o 6
Pola jedzie do swojego domu, nie wiem jak mam ją oddać
rozsądek swoje, a uczucia jak zwykle swoje

mam mimo wszystko nadzieję, że u Boryska wyszło fałszywie
że chłopak znajdzie swój dom stały niekoniecznie u Mileny
no i trzymam kciuki za ostateczne powodzenie całej operacji
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie kwi 18, 2010 6:55 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Moje kciuki też są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za całokształt!!!
Ech!-Borysku!-nie dość,że natura urody Ci poskąpiła,to jeszcze to!!! :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie kwi 18, 2010 7:04 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Też już nie śpię i trzymam. :ok:
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Nie kwi 18, 2010 7:13 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Witaj Oleńko!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie kwi 18, 2010 7:24 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Dziewczyny,szykujemy się :D
Agusia śpi słodko, nieświadoma zmian, jakie ją czekają :lol: Czarny już dostał Sedalin, zjadł ładnie, Agusi na razie nie daje, wezme tabletki ze sobą w razie czego, ona jest taka spokojniutka, ze moze wcale nie będzie trzeba dawać.

Co do Borysa. Dziewczyny liczyłam się z tym, ze moze sie tak zdarzyć, ze jakiś kot będzie musiał jeszcze jechać ze mną. Los zdecydował, ze będzie to Borys.
Prawda jest taka, ze aż w takie cuda nie wierze, ze brzydki zwykły buras z połówką ogona i jak na razie dodatnim testem znajdzie dom ekspresem.

Myślę, ze jemu teraz w tym tygodniu zrobię krew, zobaczymy jak wyniki wyglądają. Włączymy jakieś leczenie, immunostymulatory i wtedy za jakiś czas powtórzymy test.

Dziewczyny, mam nadzieje, ze nie bedziecie miały nic przeciwko temu, ze te badania zrobię mu z pieniędzy od Was, na po prostu swojej kasy na to nie mam.

Kasiu, natura urody mu poskąpiła, ale za to dała mu charakter super, buras sie w klatce wygina i przegina, zeby go miziać :lol: zero syknięcia, nic w tym stylu, łepetyna podstawiona do drapania i tyle :lol:

no to zmykam, trzymajcie za nas wszystkie dzis kciuki :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie kwi 18, 2010 7:32 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Milenko,ale przecież te pieniądze są na te własnie koty!!!!!!-nad czy m Ty się zastanawiasz i po co pytasz????
Buziaki na drogę i oby domki dla dziewczyn znalazły sie migusiem!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie kwi 18, 2010 7:44 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Kciuki za wszystko od rana Milenko!!! Dużo kciuków!!! I spokojnej podróży. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 18, 2010 8:05 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

milenap pisze:Dziewczyny, mam nadzieje, ze nie bedziecie miały nic przeciwko temu, ze te badania zrobię mu z pieniędzy od Was, na po prostu swojej kasy na to nie mam.

Ta, jasne. Zbijemy Cię, zakujemy w dyby i zamkniemy w lochu. To po co ja tu knuję? Weź, przestań.
Czytaj, co Kropka pisze - TO SĄ PIENIĄDZE NA TE KOTY.

Jedź, rób co masz zrobić i nie mamrol.

zabers

Post » Nie kwi 18, 2010 8:07 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Brawo Olcia!-z ust mi to wyjęłaś-Jedź i nie mamrol!-powodzenia!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie kwi 18, 2010 8:44 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Milenko, miłej drogi, spokojnej podróży i powodzenia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie kwi 18, 2010 9:08 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:
Szczęśliwej podróży!
ObrazekObrazek
Obrazek

MMKD

Od: Nie paź 19, 2008 14:12

Post » Nie kwi 18, 2010 9:41 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Milenka już w drodze,wyjazd się nieco opóźnił,bo Czarny po sedalinie jakoś odwrotnie zareagował i nie dawał się do transportera załadować,ale już jadą!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]