Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 03, 2010 18:10 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

No rzeczywiście 3 czerwca to już dzisiaj, czekamy zatem na wieści :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw cze 03, 2010 22:32 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Mam nadzieję ze wszystko ok,bo mi się niechcący wykasował banerek Koloruska. :oops:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt cze 04, 2010 7:09 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Kochane, dzisiaj o 12.00 Kolorusek trafi do siebie - do Miniaturki1. Opowiem Wam o jego pierwszych chwilach we własnym domku, gdy wrócę (bo oczywiście zawiozę go do Kasi) :D
Póki co boli mnie brzuch, mam rozstrój żołądka, itp, itd :wink: :oops:
Jestem bardzo szczęśliwa, ale tak trudno jest się rozstawać...
Jestem twarda, będę twarda... :wink:
Kolorusek szaleje, jak zwykle i w nosie ma pakowanie plecaczka :wink: Co tam plecaczek, najważniejsze, że jego Ludź czeka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 04, 2010 7:18 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

No to nadal kciuki za szczęśliwą przeprowadzkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt cze 04, 2010 10:09 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Asiu, to tym bardziej zaciskam kciuki i czekam na wieści :ok:

gosiaa

Post » Pt cze 04, 2010 12:43 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

No i Kolorusek jest już w swoim nowym domku.Zostało to fotograficznie udokumentowane,fotki wrzucę trochę później .Będzie co oglądać oj będzie :P
Aśka mi tego nie wybaczy :twisted:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt cze 04, 2010 13:18 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Tak, Kolorusek :1luvu: już u siebie...
Towarzyszyła mi Małgosia, więc większość łez zostawiłam na domowe pielesze :wink: :oops:
Dziękuję Gosiu :1luvu: , ale z tymi fotkami uważaj :twisted: :wink:

Kocio na szczęście nie był bardzo przerażony - zabrał się za zwiedzanie, mizianie i oczywiście jedzonko :D :D :D Wyczyściłam mu uszka, żeby Miniaturka1 wiedziała jak się do tego zabrać (bo niestety "obcy" nadal w uszkach tkwi :evil: ).
Mam nadzieję, że będą razem bardzo szczęśliwi :!:
Będę zawsze służyła Kasi radą, wsparciem i pomocą, choć sądzę, że to nie będzie zbyt często potrzebne :ok: :ok: :ok:
I zawsze już będę kochała tego niesamowitego ślonskiego pierona :1luvu:
W okolicach wtorku znowu się zobaczymy, bo z wrażenia zapomniałam zabrać umowy adopcyjnej :roll:
Mam nadzieję, że Kasia znajdzie później chwilkę by napisać nam o aklimatyzacji Kolruska, o początku jego nowego życia!!!
Rozstania są strasznie trudne, ale jeśli oznaczają dla kota to, co najlepsze, to nasze emocje są bez znaczenia!!! Kolorus właśnie zyskał swój własny cały świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli spełniło się moje marzenie!!!
Trzymam kciuki i idę ryczeć :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt cze 04, 2010 13:48 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Kotek się zaaklimatyzował już chyba :) W ogóle się nie bał, zwiedził, nie straszne mu żadne zakamarki już i siedzi pomiędzy klawiaturą a monitorem (ledwo widzę, co piszę) Zjadł, pobawił się, rozleniwił. Trochę kichał w kuwecie (mam nadzieje, że to nic strasznego i się przyzwyczai) ale korzysta z niej bez zająknięcia. Znalazł już kilka swoich ulubionych miejsc :) Zdjęcia na bieżąco można oglądać tutaj: http://picasaweb.google.com/kotasia/Kotek#

miniaturka1

Od: Sob maja 08, 2010 11:12

Post » Pt cze 04, 2010 13:51 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

miniaturka1 :1luvu:
musisz go kochac, nie masz wyjscia :P
cieszę się ,że tak dobrze się kocius zaklimatyzował. tak szybko :)

jerzykowka-nawet nie wiem jak Ci dziekować za wszystko :1luvu:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt cze 04, 2010 14:20 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Kasiu, bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fotki mówią same za siebie - Kolorusek wie, że już jest w swoim wymarzonym domku :D :D :D
Mądry z niego kotuś 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt cze 04, 2010 14:22 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

miniaturka1 pisze:Kotek się zaaklimatyzował już chyba :) W ogóle się nie bał, zwiedził, nie straszne mu żadne zakamarki już i siedzi pomiędzy klawiaturą a monitorem (ledwo widzę, co piszę) Zjadł, pobawił się, rozleniwił. Trochę kichał w kuwecie (mam nadzieje, że to nic strasznego i się przyzwyczai) ale korzysta z niej bez zająknięcia. Znalazł już kilka swoich ulubionych miejsc :) Zdjęcia na bieżąco można oglądać tutaj: http://picasaweb.google.com/kotasia/Kotek#

Super, super, super:))
Ostatnie zdjęcie jest powalajace:))
Zaraz w pościeli:) No i o to chodzi.
Niech mu sie dobrze wiedzie:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt cze 04, 2010 14:54 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

bardzo się cieszę :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt cze 04, 2010 15:00 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Ogromnie się cieszę :D.

A piękniś z niego, że oczu nie można oderwać :!: :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt cze 04, 2010 15:05 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Cudowny happy end!!!!
Asiu-cieszę sie razem z Tobą!!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt cze 04, 2010 15:50 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Lubię takie szczęśliwe zakończenia :) Wszystkiego najlepszego w nowym domku śliczny kocie.

gosiaa

[poprzednia][następna]