Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamut pisze:Burita zrobiła się potwornie wielka pieszczocha. Jak przychodzę z pracy to te 5,5 kg kota muszę wziąć na ręce i nosić, i przytulać, a ona nie ma dość.
Rozpuściła się jak siedziałam na L-4
Bazyliszkowa pisze:Mamutku, fajne to twoje stadko, same indywidualności. Miło było je poznać, tylko czasu było za mało i nie do końca zapamiętałam, kto jest kto
Marzenia11 pisze:Proszę Was o pomoc! U mojej siostry jest wolnozyjący kocurek, który od roku przycupnął u niej w domu, ale z racji braku wzajemnej tolerancji z rezydentkami, nie może w domu zamieszkać tylko przebywa w malutkiej sieni, przedpokoju, tuż przy wejściu. Dodatkowo jest leczony na nerki, musi być na nerkowej karmie i mieć regularne kontrolne badania. nasze finanse są teraz kruche, żeby zabezpieczyć leczenie i karmę robię liczne bazarki. Więc tym bardziej nie ma szansy na kupienie Kacperkowi jakiegoś fajnego, miłego legowiska.
Takie legowisko może Kacper wygrać w fotograficznym konkursie, w którym zgłosiłysmy jego zdjęcie.
Namowiły nas do tego panie, przedstawicielki organizatora, czyli firmy deitar, które spotkałyśmy na targach w Warszawie. Zdjęcie zgłosiłam i okazało się, że się podoba i zaczęło zbierać głosy.
Premiowane nagrodą są 3 miejsca, a Kacper jest obecnie na 5. Jeśli podoba Wam się zdjęcie, proszę, zagłosujcie na Kacperka - pomożecie kocurkowi w zdobyciu fajnego legowiska, gdzie będzie grzał swoje stare kości przy grzejniczku.
Wystarczy wejść w podany njiżej link i kliknąć "zagłosuj" - nie trzeba się rejestrować itp.
[color=#4000FF]Zagłosuj na Kacperka w kwiatach: http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=178&k=2
(klika się w klawisz w prawym dolnym rogu pod zdjęciem)
Jeszcze 9 dni, 1 komputer = jeden głos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości