Niewidomy Gucio z białaczką odszedł :-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 17:35 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

GucioFani i GucioFile,
dom stały wciąż stoi otworem i czeka. However, Luśka dziś pokazała w trzykrotnych testach że jest ZDROWA :):)
Została więc zaszczepiona. Powtórka za 3 tygodnie. Po 6 tyg. od dziś Gutek może jeść z nią z jednej michy i dawać jej buzi:P
a nawet podsikiwać do ukochanej kuwety.
Żeby tylko wytrzymał...................
WIzyty u weterynarza, SPA i wszytsko co trzeba dla pięknego mafiozy do woli.
Co tydzień, co dzień, byleby się wylizał kicior jeden.....

don_kiciuch

Od: Czw kwi 01, 2010 18:27

Post » Śro maja 12, 2010 17:53 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro maja 12, 2010 19:53 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

super, że Twoja Kota zdrowa :mrgreen:

i kciuki mocne za Gucinkę :ok:
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Czw maja 13, 2010 13:06 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

don_kiciuch policzyłam, że Gucinek może wprowadzić sie do Ciebie 23 czerwca :D .
Mocno trzymam kciuki, by do tego czasu nic sie nie wydarzyło, bo nie może :evil: .

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw maja 13, 2010 19:02 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

no i klops, no i płacz.
Gucio mógłby zarazić Luśkę mimo szczepień - tak mówi pani weterynarz Gucia we własnej osobie.
Nie zaryzykuję zdrowia mojej kicicy.

:((

...Biedny Gutek może znajdzie jeszcze dom.

W sumie czytałam na forum o ludziach, co mieli kociarnię mieszaną i nic się nie stało, ale pani weterynarz mówi co innego...

don_kiciuch

Post » Pt maja 14, 2010 15:30 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Są domki, w których żyją koty z białaczką i koty zdrowe - razem. No cóż...

Co u Gucinka? :1luvu:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt maja 14, 2010 20:51 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

rozmawiałam z Pania Dr. Ma pacjentów - jeden od drugiego się zaraził mimo szczepień i powiedziała, że nie zgodzi się na ryzyko. Taka jej decyzja. Pani która się nim opiekuje ma koty w domu ale Gucia tez trzyma w pracy. O Gucia dopytam na poczatku przyszłego tygodnia. Brak wiadomości to tez dobra wiadomość.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob maja 15, 2010 11:38 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

ja jeszcze zrobię rozeznanie, takie porządne, poszperam po forum.
W końcu i tak mam jeszcze 6 tyg do ewentualnego wzięcia Gucia do siebie.
Pani weterynarz chce odpowiedzialnie ale może jest jakiś sposób bym mogła wziąć Gucia..
Czytałam że jakaś kobieta miała kota z białaczką wśród innych, i że przy zachowaniu higieny nic się nei zaraziło.

Będę się douczać na temat białaczki i zadzwonię jeszcze do tej pani wet jak znajdę argumenty:)

don_kiciuch

Post » Sob maja 15, 2010 11:48 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Ja mam zdrowe koty razem z chorymi na bialaczke. Wszystkie przetestowane i zaszczepione. Nie zarazily sie, ale pilnuje zeby nie jadly ze wspolnych misek i nie bylo wzajemnego mycia. Bialaczkowe kicie jedza na stole, reszta na podlodze. Jak sie chce to mozna dopilnowac. Mnie tez weci odradzali, bo tak i siak itd.... :evil:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie maja 16, 2010 16:55 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Trudny orzech ... :roll:
Cokolwiek, gdziekolwiek ... za zdrowie Guciora :ok: :ok: :ok:

Don_kiciuch, super, że Kiciora jest zdrowa :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon maja 17, 2010 14:36 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

kasia86 pisze:Ja mam zdrowe koty razem z chorymi na bialaczke. Wszystkie przetestowane i zaszczepione. Nie zarazily sie, ale pilnuje zeby nie jadly ze wspolnych misek i nie bylo wzajemnego mycia. Bialaczkowe kicie jedza na stole, reszta na podlodze. Jak sie chce to mozna dopilnowac. Mnie tez weci odradzali, bo tak i siak itd.... :evil:

Czyżbym Cię Aniu tutaj przywołała myślami? :wink: :1luvu:

Za Gucinka niezmienne i nieustające :ok: :ok: :ok: :ok:

nanetka

Post » Pon maja 17, 2010 16:15 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

nanetka pisze:Czyżbym Cię Aniu tutaj przywołała myślami? :wink: :1luvu:

Juz tutaj przeciez zagladam, chocby ten wpis na pierwszej stronie. :wink:
kasia86 pisze:Białaczką kot może zarazić się przez długotrwały kontakt z tym wirusem, przez jedzenie ze wspólnej miski, przez krew, ślinę.
Wirus poza organizmem ginie po kilku minutach. Nie trzeba się bać kota z białaczką.

Ja mam białaczkowe koty i są razem ze zdrowymi zaszczepionymi na białaczkę.

Co dalej z Guciem?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto maja 18, 2010 13:25 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Gucinku jak Ci tam kocie ? :roll: :)
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro maja 19, 2010 13:17 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

Co u Gucinka? :1luvu:

nanetka

Post » Czw maja 20, 2010 14:49 Re: Niewidomy Gucio z białaczką domek tymczas lub stały na cito

nanetka pisze:Co u Gucinka? :1luvu:

:?:

nanetka

[poprzednia][następna]