Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 18:07 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Never pisze:BTW na Mokotowie dopiero ruszyła akcja z talonami i kasa powinna byc jeszcze dłuuugo.

tu masz nieprecyzyjne informacje. Na talony mokotowskie łapałam koty od marca i właśnie kończy im się pierwsza pula pieniędzy.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt cze 18, 2010 14:43 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Wy to tam dobrze macie z tymi talonami :cry:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt cze 18, 2010 23:34 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

dellfin612 pisze:
XAgaX pisze:mam jeszcze taki pomysł- w wielu miejscach na różne cele odbywa się zbiórka nakrętek po napojach, środkach czystości etc. Sama mam "tego" trochę- w zbieranie wciągnęła mnie koleżanka z pracy. Dlaczego więc nie zorganizować takiej zbiórki wśród kolegów, znajomych, w szkole dzieci etc., a uzyskanych ze sprzedaży pieniędzy nie przelać na konto Kasy? Dodatkowo jest to genialna okazja do opowiedzenia o celu akcji i o tym, dlaczego kastracja jest tak ważna :idea:
konstruktywna krytyka oczywiście mile widziana :)

Świetny pomysł :lol:
Poproszę o szczegóły takich akcji, nic o nich nie wiem. Jakie nakrętki konkretnie i co dalej z tym zrobić.

villemo5 pisze:Sama zbieram, ale tak od niechcenia, bo nie wiem gdzie to przekazać dalej... A gdyby na sterylki szło, to cała moja rodzina się zaangażuje. XAgaX możesz więcej info dać?

cieszę się, że pomysł się podoba, a chodzi o zbieranie nakrętek z plastikowych butelek po napojach, kosmetykach (np. szamponach) i środkach czystości, znalezienie punktu skupu gdzie takowe przyjmują (podobno nie jest to bardzo trudne) i oddanie zysku na Kasę :) niestety nie mogę zrobić ze swojego pokoju nakrętkowego centrum, bo i tak się ledwo w nim mieszczę ;) chyba, że ktoś NAPRAWDĘ nie będzie w stanie inaczej spieniężyć tych korków, bo nie będzie miał gdzie.

A tymczasem...
mam 5 szt. różnych kosmetyków kolorowych: szminka, lakier, tusz do rzęs, jakiś niesamowity, różowy błyszczyk do ust.
Komu przekazać na bazarek?

Każdemu, kto ma aparat (ja niestety nie). Dziękujemy :D :1luvu:

delfin612 pisze:Alareipan, jak wygląda kolejka?

jak wiadomo, kolejki jako takiej NIE MA - każdy ciacha kiedy ma kota :) a ciężarne mają pierwszeństwo ;) wszyscy wiemy, że niektóre numerki zalegają niewykorzystane od poprzedniej edycji wątku ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt cze 18, 2010 23:40 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Ja za bardzo nie wiem co i jak tu funkcjonuje, ale dziś ktoś wyrzucił kocurka z samochodu ok rocznego, muszę go wykastrować... Wzięłam biedaka, bo okolica taka gdzie zabijają koty, a on do wszystkich się lepił, ale nie stać mnie teraz na kastrację... Jest możliwośc pokrycia choć minimalnej części kosztów przez Kasę Kastracyjną?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Sob cze 19, 2010 0:29 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

jest możliwość dofinansowania całej kwoty, napisz tylko proszę, ile to by było i na kiedy planujesz zabieg- jak w Kasie nie będzie kasy ;), może się zdarzyć, że trzeba go będzie o kilka dni odłożyć, chyba, że wet poczeka na pieniążki. Po zabiegu prosimy o potwierdzenie, jak w wątkach wyżej :)

i anonsuję- Ania z Płońska prosiła o pomoc w kastracji kotki sąsiadki, której nie stać na zabieg, a obawia się, że ewentualne małe mogłyby zostać (nie wiadomo, czy humanitarnie) uśmiercone. Proszę o numerek :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob cze 19, 2010 5:50 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

To ja poproszę o nr dla kotki z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=111817

Dziękuję
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob cze 19, 2010 8:03 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Ja mam w domu trochę tych nakrętek, bo mama zbierała dla jakiejś chorej dziewczynki. Akcja polegała na tym, że za TONĘ ( :strach: ) tych nakrętek dostaną ( TYLKO ) 600zł na tą dziewczynkę....
Ale nie wiem, gdzie u nas można zhandlować te nakrętki :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Sob cze 19, 2010 9:34 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

kinia098 pisze:Wy to tam dobrze macie z tymi talonami :cry:

kinia, na pewno macie Urząd Gminy, a w nim Wydział Ochrony Środowiska.
Sprawdź, czy prowadzona jest akcja mająca na celu ograniczenie populacji kotów wolnożyjących; być może rejestrują się tam karmicielki i dostają jakąś karmę, a najważniejsze czy miasto finansuje kastracje i szczepienia.
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Sob cze 19, 2010 9:40 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

XAgaX pisze:cieszę się, że pomysł się podoba, a chodzi o zbieranie nakrętek z plastikowych butelek po napojach, kosmetykach (np. szamponach) i środkach czystości, znalezienie punktu skupu gdzie takowe przyjmują (podobno nie jest to bardzo trudne) i oddanie zysku na Kasę :) niestety nie mogę zrobić ze swojego pokoju nakrętkowego centrum, bo i tak się ledwo w nim mieszczę ;) chyba, że ktoś NAPRAWDĘ nie będzie w stanie inaczej spieniężyć tych korków, bo nie będzie miał gdzie.

czy tu chodzi o WSZYSTKIE nakrętki? KAŻDEGO rodzaju? I oczywiście PLASTIKOWE?

obiecuję 30.06 wielkie Obrazek dla MPO
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Sob cze 19, 2010 11:00 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Obrazek

missieek

Od: Czw cze 09, 2005 19:06

Post » Sob cze 19, 2010 20:30 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

dellfin612 pisze:
kinia098 pisze:Wy to tam dobrze macie z tymi talonami :cry:

kinia, na pewno macie Urząd Gminy, a w nim Wydział Ochrony Środowiska.
Sprawdź, czy prowadzona jest akcja mająca na celu ograniczenie populacji kotów wolnożyjących; być może rejestrują się tam karmicielki i dostają jakąś karmę, a najważniejsze czy miasto finansuje kastracje i szczepienia.

Ehh :roll: Nasze kochane miasto "nie ma pieniążków" ... :x
Obrazek

kinia098

Post » Sob cze 19, 2010 20:34 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

ja na razie rudego nie zgłaszam, może uda mi się załatwić darmową kastrację, ale w poniedziałek będę się dokładnie dowiadywać
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon cze 21, 2010 0:19 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

alareipan pisze:Po pierwsze, dziękuję za przelewy Gohag i Zabers :1luvu: :1luvu:

Po drugię, Sabina nie miałaś tych pieniędzy, bo stało się coś dziwnego. 14.06 dostałam przelew z konta Tojego męża 8O Nie wiem czy sie pomylił i mi odesłał mój przelew, czy system się zafiksował 8O W pw posyłam Ci skan z mojego banku - ja jestem odbiorcą, a mąż nadawcą 8O Sprawdzicie, bo nie wiem co teraz zrobić :roll:

Po trzecie, Martyna dzięki za info, jak będę kogoś dopisywać, to zmienię :ok:

no to nie mam pojęcia co jest grane? bo ja wysłałam pieniążki na konto do pana doktora z banku męża, posłałam 130 zł doktorowi na konto: 77 1140 2004 0000 3402 5326 1416- wysłałam te pieniądze sądząc, że mam juz kaskę z kk na koncie męża.
no to wychodzi na to, że ja pieniądze doktorowi oddałam a nie mam zwrotu- heheh...ładnie, to mi mąż uszy urwie, bo to była jego kasa.
i co teraz?
to może wyslij mi te pieniążki przelewem na adres domowy? bo ja nie wiem jak wytłumacze mojemu ryskowi, ze jest sponsorem sterylki sąsiada kotki.
wysyłam swoje dane do ciebie na priv- adres.
no nie, taka pomyłka nie wchodzi w rachubę :wink: kto jak kto, ale mój maż nie odesłał by pieniędzy nawet jakby uznał, ze to pomyłka. cieszył by się jak dziecko, ze mu kawał grosza wpadł :wink:
nie ma co znów ryzykować z przelewem internetowym. dasz rade podesłać kaskę pocztą?
musiał system nawalić :|
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon cze 21, 2010 9:54 Re: Kasa K. II - 132 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

mógł nawalić system albo ludzie w banku... kiedyś złożyłam osobiście polecenie przelewu w banku z mojego konta na konto znajomego, panie przelały w drugą stronę, bo oba konta były w tym samym oddziale banku (BZ WBK, przy okazji odradzam) :twisted:
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

[poprzednia][następna]