Kolejne 3 maluszki uratowane

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cudak1 pisze:Tak. LAZY zgodziła się zawieźć je na swój kosztWięc teraz kasa będzie potrzebna głównie na leczenie kociaków...
A.R.S. pisze: To co odłożyłam na transport wpłacę na leczenie maluchów.
Cudak1 pisze:monika74 pisze:Maluszki jutro będą u mnie
nadal bardzo prosze o wsparcie w utrzymaniu i leczeniu tych maluszków
leczenie pogryzionej kotki pochłonęło wszystkie środki
proequo pisze:Dzięki Cudak, jej siostrze i LAZY z dogomani oraz jej mężowi, kotki dojechały bezpiecznie na miejsce, dziękujemy!!!!![]()
![]()
P.S. Ja ja stronie Kociej Doliny znalazłam takie dane do przelewu:
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
kopiuję z http://kociadolina.pl/index.html
monika74 pisze:kociaki dojechały są już po wizycie u weta wszystkie mają potężny kk dostały antybiotyk byly strasznie odwodnione i wet podał glukoze podskórnie jeden z kiciusiów jest w najgorszym stanie są szmery w płucach
2 maluchy napewno są rodzeństwem mają około 3 miesięcy trzeci kiciuś jest starszy ma okolo 4 miesiecy
cala banda to chłopakimają apetyt jak odkurzacz .Teraz śpią na kocyku koło kaloryfera
proequo pisze:Myślę, że to świetny pomysł. Nakłady na leczenie i wyżywienie chorych chłopaczków na pewno będą spore i każdy grosz się liczy.
Dla fundacji możesz legalnie zorganizować zbiórkę publiczną - monika74 jako przedstawiciel Kociej Doliny może napisać Ci na jakich zasadach i jak najlepiej taką akcję przeprowadzić, chyba że już masz w tej kwestii doświadczenie.
P.S. Dajcie link, jak już chłopaczki będą mieli osobny wątek.
Cudak1 pisze:Monika, który z kociaków jest w najgorszym stanie? Jeśli to kk, to możliwe, że pozostałe koty również są chore?
Cieszę się, że szczęśliwie dojechały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], nfd, niafallaniaf i 106 gości