Cudowna miziasta koteczka ,dobrze ułozona ,, nie che w domu uciekać , duzo śpi i jada zręki o piątej rano

Cudownie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:A przy odrobinie szczęści kocie towarzystwo zadba o jej kondycję. Galop kociego tabuna przez mieszkanie w środku nocy... Bezcenne, zwłaszcza jak zahaczą o łóżko.
Podoba mi sie zwłaszcza "jada z ręki o piątej rano" - jak dla mnie bomba!
OKI pisze:Powiem jedno![]()
Już wiem, że dobrze zrobiłam, choć pewnie jeszcze nie raz będę żałować![]()
Potwora już zaczynała być rozlazłym futrem, które góra kilkanaście minut dziennie łaskawie bawi się piłeczką, a poza tym rusza się tylko do michy i kuwety. Teraz musi ruszyć tyłek i posprawdzać, co się dzieje w jej włościach, odzyskała kocią czujność, no i generalnie ma co robić
OKI pisze:Powiem jedno![]()
Potwora już zaczynała być rozlazłym futrem, które góra kilkanaście minut dziennie łaskawie bawi się piłeczką, a poza tym rusza się tylko do michy i kuwety. Teraz musi ruszyć tyłek i posprawdzać, co się dzieje w jej włościach, odzyskała kocią czujność, no i generalnie ma co robić
margaretka2002 pisze:OKI pisze:Powiem jedno![]()
Ale nie bija sie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 561 gości