Witam w Nowym Roku

Z tydzień tu nie zaglądałam a tutaj już 21 stron i newsów zatrzęsienie.
Odwrotna szylkretka - to jest coś !

Tylko dlaczego podejrzewam Tweety o zapędy artystyczne - impresjonistyczne machanie pędzlem?

Roxy robi duuże wrażenie

Pomioty w nowym domu coraz lepiej. Nazywaja się teraz Whiskey (bardziej odważna - dawna Light) i Sherry (wiekszy pieszczoch - dawna Marlboro). Pierwszego dnia schowały się pod wanną, drugiego za szafkami w kuchni, trzeciego domagały się głaskania

Opiekunowie to małżeństwo młodych ludzi, naprawdę fajnych oraz dwójka dzieciaków. Mieli już koty (rodzeństwo, które niestety wykończyły choroby nowotworowe

) i dzieciaki wiedzą jak się z futrzakami obchodzić. Dziewczyna na koniec mnie wyściskała i wycałowała. Oboje zresztą wyglądali na wzruszonych i zachwyconych buraskami. Powiedzieli, ze małe są śliczne (nic ich nie zraziły ich wiecznei wkurzone minki) i znacznie ładniejsze niż na zdjęciach

W ogóle dziwili się, że nikt jeszcze Pomiotów nie wziął, bo to przecież takiecudne tygryski - idealne!:)
U mnie Kitel y Koton de Mieczysław Biały stracił tydzień temu klejnoty rodzinne. POdobnie jak Spajder miał tam pewnie umiejscowioną część mózgu bo od czasu zabiegu znacznie się uwstecznił intelektualnie i upodobnił do biało-czarnego Cretino

Właśnie teraz ganiają po mieszkaniu i wpadają w poślizgi na panelach.
Tweety, czy moge podać nowy tekst o Spajderze na I stronę wątku? Mam tez nowsze zdjęcia (z sesji łazienkowej - gdyż Spajder ma ostatnio ścienną fiksację - tzn. przesiaduje godzinami i ogląda białą ścianę w rogu łazienki - pod każdym kątem pod jaki się da przekręcić łepek)
Jak się czuje Rufin? Co z biało -rudym persem (może gdzieś w wśatku jest napisane na ten temat ale nie przebrnęłam

)
No i na koniec jeszcze raz wszystkiego najlepszego w Nowym 2010 roku, który jest zupełnie wyjątkowy bo od jego początku wszyscy po 30 roku życia młodnieja (tak sobie wymyśliłam - i tej wersji będę się trzymać

)