Czekam jeszcze na jednego ważnego PW

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:seidhee pisze:Czy ktoś z Jokot ma niepotrzebne kropelki do oczu (na koci katar)? Wczoraj przyjechała do mnie tricolorka od Kathrin, nazwana Balbinką. Ma jeszcze KK. Mieszko twierdził, że niepotrzebne, ale jak patrzę na Balbinkę to mi się zdaje, że jednak by się jej przydały:
Nie chcę jej niepotrzebnie wozić do lecznicy, więc najpierw uderzam tutaj
Mam Difadol, Braunol - w kroplach, Tobrex - w maści. Srebrny kot (miał kontakt z panleuko.! Uwaga!) w sumie powinien już zakończyć leczenie kroplami. Mogę oddać. Dwa pierwsze otworzone ok. 3 tygodnie temu. Tobrex troszkę ponad miesiąc. Dowieźć mogę do Boliłapki (najwygodniej) albo na dowolną stację metra (tylko nie ręczę za to, że się nie spóźnię![]()
)
_kathrin pisze:Czekam jeszcze na jednego ważnego PW
Zofia&Sasza pisze:Tobrex po otwarciu ma okres przydatności miesiąc! Difadol też.
Zofia&Sasza pisze:Nie mogę @#$%@ wejść na tego @#&%^# ftp-aNo nie mogę i już! Wyświetla się biała strona...
Zofia&Sasza pisze:Nie mogę @#$%@ wejść na tego @#&%^# ftp-aNo nie mogę i już! Wyświetla się biała strona...
Magis pisze:Zofia&Sasza pisze:Nie mogę @#$%@ wejść na tego @#&%^# ftp-aNo nie mogę i już! Wyświetla się biała strona...
hmm to dziwne, bo wszyscy moi klienci wrzucają bez problemu, sama przed momentem próbowałam połączenia przez Operę oraz przez Firefoxa (Fire FTP) i git, śmiga (jeżeli to o mój ftp chodzi oczywiście). Ale tak jak pisałam do Agneski, możesz mailem (adres wysłałam w smsie) tylko popakuj, please.
basial49 pisze:Uschi pisze:to które ogłaszać?
zajmę się tym w czwartek
Myślę, że najpierw te 3 zdrowe, jak masz czas, to pozostałe też nie zaszkodzi.
Najwyżej p.Basia chętnemu zaproponuje coś w zamian.![]()
Zastanawiam się, czy nie powinno się zrobić ogłoszenia uniwersalnego.![]()
Uschi, gdzie będziesz wstawiać ogłoszenia?
Ja wstawiałam ogłoszenia tylko na miau i adopcje.org.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 103 gości