Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:Do tego poszukajcie w necie maść na krowie cycki-sama stosuje u psa.
AgaPap pisze:U mojego Lemurka też dużo lepiej było z biegunkami po RC sensitiviti niż po intenstinalu. I mokrym i suchym, więc chyba sensitiviti jest delkatniejsze.
Draugia pisze:Serniczek pisze:Do tego poszukajcie w necie maść na krowie cycki-sama stosuje u psa.
Kwestia jaką maść masz na myśli...bo większość maści jest z antybiotykami, nie powinno się ot tak samemu stosować takich rzeczy bez konsultacji z wetem...myślę, że już zwykły panthenol byłby lepszy na odparzenia niż maści dowymieniowe dla krów![]()
Ale balsam szostakowskiego na rany działa superAgaPap pisze:U mojego Lemurka też dużo lepiej było z biegunkami po RC sensitiviti niż po intenstinalu. I mokrym i suchym, więc chyba sensitiviti jest delkatniejsze.
Mojej kici pomógł Intestinal, ale w tym przypadku bym poleciła raczej RC Sensitivity control albo nawet Hypoallergenic...
Formica, czy są już jakieś diagnozy- co to jest, że tak męczy koteczkę tyle czasu? Może IBD?
Jak to jest, że z tej kici ciągle leci...a do nas kotka zatkana trafiła...?
Rokowania słabe raczej i jutro ciachnięcie albo uśpienie
Cholerny los...![]()
Ruach pisze:jak mama z córciąi sukienki podobne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 197 gości