Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:Ja oczywiscie podtrzymuje moja oferte kocimiakowania.
Moge nawet w tym tygodniu w czwartek zaczac.
Od poczatku pazdziernika bede chciala przychodzic np. 2 razy w tygodniu po poludniu. ok 16.45 najlepiej poniedzialki i srody.
Od pazdziernika tez bede mogla przybiedz o podobnej godzinie w razie jakiejs czyjejsc awarii lub innej potrzeby.
Bede potrzebowala fachowych informacji kto z kim, dlaczego, kiedy i ile.
Chcialabym dlatego by na planowanym spotkaniu ktos mi wszystko wytlumaczyl. Zostaje tylko kwestia kluczy.
W pazdzierniku bede tez miala jeden tydzien wyjety, ponieraw bede na pozniejsza zmiane. Ale jeszcze dam znac ktory to bedzie tydzien.
Prosze o info kiedy dokladnie spotkanie.
Akima pisze:Puszek na Kocimskiej nie ma, ale Tweety chyba wiesz
miszelina pisze:Akima pisze:Puszek na Kocimskiej nie ma, ale Tweety chyba wiesz
Jak to nie ma? Jak wieczorem zamykałam lokal, to na stole stały jeszcze trzy. Dałaś im wszystko?
Tweety wie, dzwoniłam do niej wczoraj wieczór.
Akima pisze:miszelina pisze:Akima pisze:Puszek na Kocimskiej nie ma, ale Tweety chyba wiesz
Jak to nie ma? Jak wieczorem zamykałam lokal, to na stole stały jeszcze trzy. Dałaś im wszystko?
Tweety wie, dzwoniłam do niej wczoraj wieczór.
2 zjedzone. Została 1. Felek ma apetyt duży!
lutra pisze:Jest sporo suchego, mokrego 3 palety i 1 pełny worek żwirku + 1/5 starego worka i kuwety pełne. W sumie im chyba ten arion leży, nie?
Miuti pisze:W miocie podłożonym Luizie były kotki tak różnych rozmiarów, że podejrzewałam, że sa z różnych miotów. Trzy najmniejsze kotki umarły - walczyłam o nie; nie udało się.
Sugeruję: ogrzewanie i ciepłą kroplówkę z glukozy i płynu wieloelektrolitowego. Do buzi canvalencens, ale nie za gęsty.
Mam resztki mixolu, chętnie odpalę.
A co u Luizi i kotków? Na Mysiotkę trzeba strasznie uważać! Pilnować, żeby nie straciła temperatury. Gdyby nie jadła - kroplówka. Ona jest taka delikatna!
W hallu ktoś piszczał korbką od czytnika; zwidziało mi się, że to kot... Ja już wszędzie słyszę koty wołające o pomoc.
Tweety pisze:Akima pisze:
2 zjedzone. Została 1. Felek ma apetyt duży!
no, to dostanie eksmisję w trybie natychmiastowym!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 123 gości