Jesteśmy po wizycie u weta, jeszcze antybiotyk i frotline na pchełki no i ustalanie definitywne płci....
Zgodnie z moimi spostrzeżeniami pierwszy największy kotek ten z białą kryzą dookoła szyjki którego nazwałam Zuzią jest kocurkiem. Kotek wyglada na największego z powodu kosmatego futra ale waży 700 gram i tak naprawdę jest najlżejszy!!! Tak więc dla zainteresowanych - to co miało być Zuzią jest Mirmurkiem / poprawię na pierwszej stronie przy fotkach./
Drugi "norwegowaty" kotek to odwrotnie, podpisany jako Mirmur jest Zuzią właśnie, zrobię mu nowe fotki bo jest naprawdę prześliczny i chyba najbardziej ze wszystkich trzech
norweski
Zuzia jest największa z całej trójki, waży 925 gram.
Trzeci najmniejszy wcale nie jest taki mały bo waży 720 gram i tu nie ma niespodzianek, był i został Zefirkiem. Futerko ma najmniej przypominające norwega ale też piękne, dłuższe i gęste.
Ten kotek jest w przeciwieństwie do tamtych dwóch prawdziwych drani - kotkiem do kochania, przytulania, zero agresji i prób obrony nawet u
weta.
Femka - witaj na wątku
dzięki za info o kurczakach, nie miałam pojęcia o tych zastrzykach. Sama czasem się dziwię dlaczego moja banda jedne piersi zjada chętnie a innych nie rusza..
Kociska trafiły do mnie już z biegunką, ale ja też chcę unikać tego wszystkiego co może opóźnić ich całkowity powrót do dobrej formy.
Psiama
z powodu jak wyżej chciałam karmić maluchy puszeczkami dla kociąt Gimpet - ale wykupilam chyba cały zapas z konińskich sklepów

w ilości całe 5 puszeczek i ugotowanie im kurczaka było koniecznością.
Puszeczki już zamowione w zooplusie, mam nadzieję na dostawę najdalej w poniedziałek.
Plusia
masz rację, koty powinny gryźć, będę siekała mięsko. Dzisiaj dodałam im do gotowanego trochę chrupek i ładnie wszystko zjadły
NOT
Dostałam maila od Twojego znajomego i odpisałam mu już.
Byłabym bardzo szczęśliwa gdyby wszystkie maluchy trafiły do domków forumowych lub
prawie forumowych czyli zaprzyjaźnionych... spała bym spokojniej..

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!