Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Napisze tak: od kilku dni jestem chora... Stąd mam zaburzoną percepcję![]()
Pytam zatem wprost: czy dobrze skumałam, że Bozita jest do niczego??
Agaaa pisze:Ja na BARF załatwiłam kota,mięso było mrożone i sparzone a kot dostał zapalenia wątroby, przyczyną było zakażenie bakteryjne ,jak to się wyraził weterynarz.
Już nie eksperymentuje.
magicmada pisze:Agaaa pisze:Ja na BARF załatwiłam kota,mięso było mrożone i sparzone a kot dostał zapalenia wątroby, przyczyną było zakażenie bakteryjne ,jak to się wyraził weterynarz.
Już nie eksperymentuje.
Współczuję.
Czyli bakterie w mięsie były przyczyną zapalenia wątroby. Nie wiedziałam, że to możliwe.
Moja Kela żadnych chrząstek - ona ma po prostu pyszczek jak taka chrząstka.magicmada pisze: Ja spróbuję dołączyć do menu moich kotów te szyjki kurze o których wspomniała Liwia. Już pisałam o tym z Tinką, cały czas jednak mam pewne wątpliwości czy kot nie udławi się kością/ chrząstką?
Tinka07 pisze:Motodramo, spójrz na puszki firmy Grau.
Tinka07 pisze:Motodramo, spójrz na puszki firmy Grau. Są wprawdzie 2x droższe niż Bozita, ale karma jest naprawdę wysokowarościowa. Sprawdzałam i porównywałam opisy i opinie na różnojęzycznych stronach internetowych. Karma jest OK. http://www.zooplus.pl./shop/koty/karma_ ... _mokra/gra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 243 gości