Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blond Tornado pisze:Aga, na kiedy jesteście z panią Anią umówione?
aga9955 pisze:Szyla zrobila wielllka kooope:))) uff moge isc spac....
Pomizialysmy sie i pofukala na mnie:) ale czuje sie dobrze:)
A ja mam zawal...
aga9955 pisze:Mam zle wiesci....Paproszek wymiotuje i Nina dzwonila ze byla z nim w lecznicy. Nie nadaje sie na podroz do domu bo trzeba go poobserwowac...dzwonie do Pani Ani:( mam nadzieje ze nas zrozumie.
Biedak ma koncertowego pecha.
Blond Tornado pisze:aga9955 pisze:Mam zle wiesci....Paproszek wymiotuje i Nina dzwonila ze byla z nim w lecznicy. Nie nadaje sie na podroz do domu bo trzeba go poobserwowac...dzwonie do Pani Ani:( mam nadzieje ze nas zrozumie.
Biedak ma koncertowego pecha.Zrozumie i poczeka...
aga9955 pisze:Blond Tornado pisze:aga9955 pisze:Mam zle wiesci....Paproszek wymiotuje i Nina dzwonila ze byla z nim w lecznicy. Nie nadaje sie na podroz do domu bo trzeba go poobserwowac...dzwonie do Pani Ani:( mam nadzieje ze nas zrozumie.
Biedak ma koncertowego pecha.Zrozumie i poczeka...
Dzwonilam do Pani ANi....zyczylabym kazdemu kotu takiego domu...kazdemu. Pani Ania czeka i mowi ze Ona juz nie chce innego kota. Ona na Niego czeka i juz.
Mam nadzieje ze Paproch szybko dojdzie do formy i bede mogla go dostarczyc w ramiona jego njalepszej na swiecie Opiekunki. Sie wzruszylam jak rozmawialam z Pania Ania:)
Ania_NSP pisze:Uwaga !!!
Pixi ma się lepiej. Obrzęk ustąpił, ropa nie wypływa.
Wet powiedział aby już nie zakładać kaftanika.
Ja jednak poczekam do jutra. Odwiedzę tych blisko domu i będę polegać na ich zdaniu.
Inne objawy ozdrowienia Pixi: skakanie po sprzętach, wyjadanie z miski Miśka (to przejaw także wielkiej odwagi), wyglądanie przez okno oraz tzw. bystre oczko.
Cieszymy się ogromnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 59 gości