Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Olinka, leć biegiem na kastrację. Popieram przedmówcow.![]()
Olinka pisze:Fredziolina pisze:Pomyśl o kastracji.
Powiem tak, odkąd pojawił się w mieszkaniu, nie mogę myśleć o niczym innym...
Myszeńk@ pisze:Śliczny.
Z nieba spadł czy jak ...
Olinka pisze:Zadzwoniłam do schroniska, nikt go tam nie szukał, zostawiłam namiary na siebie, ale tracę nadzieję na odnalezienie się właściciela. Kotów, które się kocha - się szuka, zwłaszcza (niestety) dotyczy to kotów tego typu...
Fredziolina pisze:Olinka pisze:Zadzwoniłam do schroniska, nikt go tam nie szukał, zostawiłam namiary na siebie, ale tracę nadzieję na odnalezienie się właściciela. Kotów, które się kocha - się szuka, zwłaszcza (niestety) dotyczy to kotów tego typu...
Olinko, może to po prostu wyrzucony kot![]()
Nie szkodzi że prawie brytol czy rusektakie tez się wyrzuca z domu.
Tego przykładem jest moja syjamopodobna Faza, która została wystawiona pod blok bo dojrzewała i sikała na poduchy.
Olinka pisze:Fredziolina pisze:Pomyśl o kastracji.
Powiem tak, odkąd pojawił się w mieszkaniu, nie mogę myśleć o niczym innym...
Olinka pisze:Tniemy jajka w sobotę, nie wiem czy się nie spieszę, ale domniemany właściciel milczy, gdyby kot był z porządnej hodowli, przeznaczony na reproduktora - na pewno ktoś by go szukał. Zresztą, tak jak dziewczyny pisały - miałby wtedy czipa, albo tatuaż. Nowych sików co prawda nie ma, ale też myślę, że nie ma na co czekać. Potraktuję go po prostu jak każdego innego znajdka i tyle.
Ania z Poznania pisze:Prześlij mi ogłoszenie, wywieszę w mojej szkole (jeżeli dyrekcja pozwoli...) - w końcu to ten właśnie rejon! Gdzie indziej też mogę rzecz jasna. Bo jakoś nie widziałam twoich ogłoszeń. Czyżby znowu ten "nienormalny" pozrywał?.
Olinka pisze:Ania z Poznania pisze:Prześlij mi ogłoszenie, wywieszę w mojej szkole (jeżeli dyrekcja pozwoli...) - w końcu to ten właśnie rejon! Gdzie indziej też mogę rzecz jasna. Bo jakoś nie widziałam twoich ogłoszeń. Czyżby znowu ten "nienormalny" pozrywał?.
Aniu - a właśnie wczoraj wieszaliśmy ogłoszenia u Was, tak szybko by zniknęły...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 68 gości