Agness78 pisze:HOP! Kto pokocha Zuzię?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miss_kumcia pisze:Dziewczyny, napiszcie coś na temat tej kotki- czy kuwetkowa, czy z innymi kotami łapie kontakt, czy nie rozrabia przesadnie w domu i czy jest szansa na pomoc przynajmniej w jej wyżywieniu?Jest szansa na DT, ale na razie nic nie obiecuje.
miss_kumcia pisze:Dziewczyny, napiszcie coś na temat tej kotki- czy kuwetkowa, czy z innymi kotami łapie kontakt, czy nie rozrabia przesadnie w domu i czy jest szansa na pomoc przynajmniej w jej wyżywieniu?Jest szansa na DT, ale na razie nic nie obiecuje.
miss_kumcia pisze:Wiem, że pewnie wyskoczyłam jak Filip z konopi z tymi pytaniamy, ale w domu mam już jednego kota, wynajmuje pokój, właścicielka się zgadza, ale potrzebuje coś wiedzieć o Zuzi.
miss_kumcia pisze:Miałam już jednego kota na tymczasie we Wrocławiu, Gucia, przez dwa miesiące. Gucio trafił do nas z piwnicy, a póżniej znalazł wspaniały domek. Jeśli ktoś ciekawa mamy swój wątek na http://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... .php?t=988.
miss_kumcia pisze:Teraz dokładnie przeczytałam jeszcze raz i okazało się, że w pierwszym poście są odpowiedzi na moje pytania![]()
Jutro jeszcze raz dokładnie pogadam z właścicielką czy na pewno się zgadza, żeby póżniej nie było problemów, i dam znać jak się sprawy mają.
Spokojnej nocy życzę.
Agness78 pisze:miss_kumcia pisze:Teraz dokładnie przeczytałam jeszcze raz i okazało się, że w pierwszym poście są odpowiedzi na moje pytania![]()
Jutro jeszcze raz dokładnie pogadam z właścicielką czy na pewno się zgadza, żeby póżniej nie było problemów, i dam znać jak się sprawy mają.
Spokojnej nocy życzę.
OK, w takim razie czekamy
Miłej nocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 88 gości