Pamiętamy i podziwiamy bardzo się cieszę, ze Blumi ma tak fajnie.
My mamy trzy koty ale wszystkie trzy kochają tylko nas ludzi a siebie tylko tolerują, niestety.
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'
Gu, pamiętamy, zachwycamy się i tęsknimy... niestety... matury nas przywaliły... mam 2 szczeniaki i srebrną Elzę na tymczasie... nie wyrabiam...
co do 3 kota... nie potrafię doradzić...
Blumi dostal kropelki na oczeta, bo zaczela mu zachodzic 3 powieka. Wetka okreslila to, ze jest prawdopodobne ze ma podraznienie od slonca, bo tak bialasy maja.
I fakt, Blumi bardzo lubi grzac sie na sloncu, na parapecie lub balkonie.
śliczne kociaste, Blumi ma taki fajny ogon, cały biały a ogonek pręguska fajne zdjęcia, umiesz ująć kociaste w takich fajnych momentach.też mam dwa białe całkiem koty, i szaraczkę jedną, ale moje białasy nie maja oczu niebieskich.
Hej:) woda wliczona w czynsz;)...ale plakat dziecka w afryce nad miska z woda na szybie na drzwiach lazienkowych przypomina mi, ze musze czasem dzieciakom odmowic:)
any way...u nas milosc nadal kwitnie, w weekand zdejmujemy szwy i ubranko Brzusi. Brzusia przez zabieg stala sie jeszcze bardziej slodka i miziasta, i baaardzo nakolankowa.
Oczka Blumiego w lepszym stanie