Killatha pisze:Keirzontko i Raging_Locust napiszcie proszę coś o sobie
podobno Józek będzie Warszawiakiem?
Tylko nie Warszawiakiem!

Ja jestem z Ziemi Świętokrzyskiej, a w Warszawie mieszkam, bo tam pracuję. Ale nie czuję się w żaden sposób Warszawiakiem.

Zatem Józek będzie mieszanką wybuchową - w połowie Scyzorykiem, w połowie Krakusem (Dorota/Keirzontko jest z Krakowa, ja z Kielc).
Co do nas... Hmmm... Ja mam na karku 25 i 1/2

, Dorota ma 23. Ona studiuje weterynarię, ja jestem redaktorem naczelnym portalu społecznościowego o grach komputerowych. Kiedyś mieliśmy przez moment kota załatwionego na tymczas, przez forum Miau właśnie, ale niestety właścicielka naszego dawnego mieszkania nie pozwoliła go trzymać. A to była taka bida że szkoda mówić...
Tak czy inaczej, teraz mamy sensownego właściciela, zatem postanowiliśmy przygarnąć jakiegoś kota, bo Dorota szaleje za nimi. Mnie Józek "wpadł w oko" od razu, więc ją zakrzyczałem, że musimy koniecznie jego.
Mieszkanko w którym teraz jesteśmy jest bardzo fajne, na Kabatach - jeśli ktoś kojarzy Wawę, zaś nasz współlokator (PiaRowiec z tej samej redakcji co ja) też lubi zwierzaki (zwłaszcza psy), więc problemu z nikim nie będzie. W sumie nie bardzo wiem co konkretnego pisać, zatem w tym miejscu urwę. Najwyżej Dorota coś jeszcze skrobnie jak się w domu pojawi.