Ja nie za dużo rozumiałam z tych wyników

He he
Jestem troche spokojniejsza, mały nie jest zdrowy ale przynajmniej wiem na co uważać i z czym musimy powalczyć.
"Zapalenie górnych dróg oddechowych- przewlekłe.
Szmer n. prawym oskrzelem- płuca czyste"
Podrażnienie wątroby - heparegen 1/4 tab
Dostał atybiotyk który działa 14 dni - convenia ( mocny wiem ale dostawał poprzednio shotapen i nie mogliśmy dać słabszego)
KK

nie znosze tej choroby!!! Kicha, kicha, kicha i zaczerwienione spojówki.- gentamicin 0,3%
Dostałam również 3 dawki w zastrzyku przeciw zapaleniu ... zabijcie mnie ale nie powtórze nazwy

. Te zastrzyki to w razie dużej gorączki, mam nadzieje że nie będe musiała używać wiadomo mały ma 6 miesięcy i tyle leków, trzęsę się o wątrobe
Ma bardzo gęstą krew;
dostał g. jasia i zwymiotował wetka stwierdziła że za bardzo czuć ferment albo od leków albo nadal robale

ale to póżniej!!!!!!!! Pcheł nie stwierdziła żadnych odchodów. Bardzo gęsta sierść większość zimy musiał spędzić na dworze
Co do uczulenia to dopóki nie będzie się drapał do krwi to musi starczyć karma dla alergików, nie ma miejsca na więcej leków w tak małym ciałku! Raczej wylizuje sobie sierść więc karma musi zadziałać oczywista to musi potrwać

Tylko RC dla alergików i woda, a wlaśnie pije dużo przez leki i podwyższoną temperature.
Posikuje po kątach dlatego że ma już 6 miechów i uznał że mojej mamy kotka jest najpiękniejszą kotą na ziemi

raczej nie z nerwów bo jest ch...nie pewny siebie!!!
......a Iga, ta najpiękniejsza kota, siedzi za kanapą albo pod kocem
Gówniarz ją zaczepia