Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Super pomysł z ankietą. Jestem ogłupiała z wyborem karmy.
Zagłosowałam na Orijena - pierwsza karma, po której mój kot wygląda modelowo, nie tyje, nie drapie się
(wprawdzie mamy wersję z rybami, ale normalny orijen też jest ok)
Lorimmel pisze:Zagłosowałam na Orijena - pierwsza karma, po której mój kot wygląda modelowo, nie tyje, nie drapie się
(wprawdzie mamy wersję z rybami, ale normalny orijen też jest ok)
To jest Orijen z rybą dla kotów? Wszędzie gdzie nie zajrzę jest tylko jeden - Orijen i kropka. Nawet na stronie producenta. Dlaczego?
Grzesioxxx pisze:Do końca roku dawałem acanę adult. Efekty w pełni zadowalające. Próbowałem też orijena, w końcu to ta sama firma, ale nawet nie tknęły. Z tego co wiem, to powszechne zjawisko. No i stało się-acana zmieniła recepturę karmy, wprowadziła nawet kilka nowych produktów - skończyło się zainteresowanie ze strony moich domowników. Próbowałem sanabelle, ale jakoś tak niespecjalnie. Bez tragedii, ale jednak. Znalazłem, to chyba nowość w Polsce, angielską karmę first class. Jedzą bardzo chętnie, wygląd bardzo fajny (dwa miesiące karmienia). Daję adulta, próbowałem też jagnięciny, ale to był niewypał. Jednak kurczak rządzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], Marmotka, Silverblue, sylwiakociamama, Wix101 i 177 gości