magdaradek pisze:Jutro dopytam jak to wygląda na tej stacji dokładnie. najlepiej pewnie byłoby tam pojechać i zobaczyć. Ja nie mam takiej możliwości...
Ja też nie. Ile mogłam, zrobiłam...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:Jutro dopytam jak to wygląda na tej stacji dokładnie. najlepiej pewnie byłoby tam pojechać i zobaczyć. Ja nie mam takiej możliwości...
Jana pisze:No to super, wstępny DT posterylkowy jest. Zawsze to więcej czasu na szukanie domu, albo dłuższego DT.
dominikams - gdzie mieszkasz?
magdaradek - znowu trzeba zmienić tytuł, teraz transport najważniejszy.
dominikams pisze:Dobra, najwyżej po południu pojadę. Mam dość wąski płaszcz na suwak, myślałam, ze tam ją umieszczęAle faktycznie, może to kiepski pomysł.
Dalej czekam na odpowiedź, bo właściwie informacje są trochę chaotyczne - kotaka tam mieszka tymczasowo, czy tylko je? Rozumiem, ze to taka szybka akcja i to dlatego, ale musimy to jakoś ogarnąć. Mogę ją ewentualnie podwieźć do centrum w środę, musze tylko wykombinować jak córka dotrze do szkoły, ale spoko!
Satoru, mogłybyśmy sie umówić i przejęła byś kotkę w centrum? Ja też będę komunikacją miejską, ale jeśli wiozłabym ją od siebie, to połowa drogi z głowy, nie trzeba jeździć w dwie strony.
Czy ta sterylka to z talonu?
dominikams pisze:Satoru, o której mam być w centrum? Najłatwiej byłoby mi się spotkać na st. metra.
Podam ci na pw nr komórki.
Dominika
Magda, ja rozumiem, że ciężko to zorganizować, nie odbieraj tego jako krytyki, po prostu staram się ustalić jak najwiecej, żeby nie było "kichy" w ostatniej chwili.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot], Tundra i 17 gości