Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barba50 pisze:Przepona jest cała![]()
Aleksandra59 pisze:Co tam u Zawady![]()
![]()
![]()
Mocno wieści spragniona jestem
I przypuszczam, że nie tylko ja
pixie65 pisze:Aleksandra59 pisze:Co tam u Zawady![]()
![]()
![]()
Mocno wieści spragniona jestem
I przypuszczam, że nie tylko ja
No właśnie.....![]()
Halloooooooo....Zawado.....
pixie65 pisze:No cóż, w przedwieczornym mizianku przeszkadzać nie będę ale miałabym może na jutro taką nieśmiałą prośbę o nieco szersze rozwinięcie zasygnalizowanych powyżej punktów.
Zwłaszcza o tym się stawianiu chętnie poczytam bo Zawada taki trochę MorusowatoMordziasty mi się wydaje i ciekawam czy z zachowania obaj panowie również podobni są....
Głośnego mruczenia, długich mizianek i spokojnej nocy...
Aleksandra59 pisze:pixie65 pisze:No cóż, w przedwieczornym mizianku przeszkadzać nie będę ale miałabym może na jutro taką nieśmiałą prośbę o nieco szersze rozwinięcie zasygnalizowanych powyżej punktów.
Zwłaszcza o tym się stawianiu chętnie poczytam bo Zawada taki trochę MorusowatoMordziasty mi się wydaje i ciekawam czy z zachowania obaj panowie również podobni są....
Przyłączam się - do ostatniego zdania![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barba50 pisze:Aleksandra59 pisze:pixie65 pisze:No cóż, w przedwieczornym mizianku przeszkadzać nie będę ale miałabym może na jutro taką nieśmiałą prośbę o nieco szersze rozwinięcie zasygnalizowanych powyżej punktów.
Przyłączam się - do ostatniego zdania![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha ha ha![]()
![]()
Inspektor Zawada przedłożył kolejną kolacyjkę nad moje pieszczoty
Znowu JE :roll:
Idę spać, w łóżku zastanę Lolkę, nie wiem czy zostawi mi dużo miejsca, ale to też mięciutkie futro
barba50 pisze:Ha ha ha![]()
![]()
Inspektor Zawada przedłożył kolejną kolacyjkę nad moje pieszczoty
Znowu JE
barba50 pisze:wczesnym popołudniem przyjął wizytę Wybawiciela i skończyła się jego aktywność![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Patrykpoz i 81 gości