Koty z działek P-ń wysterylizowane+...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 10, 2009 15:24

halo

jesli chodzi o zalatwianie czegokolwiek to do piatku jestem wolna
i mam dowod osobisty :)
jedyny problem to taki, ze kompletnie nie mam pojecia jak i gdzie
mozna zdobyc talony...

czy ktos podpowie ?? :)

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Wto lut 10, 2009 22:25

dziękuję Ci ciaptak za zainteresowanie sprawą :D
Zobaczymy co z tego będzie ja niczego nie odwojuje tego co napisałam :)
hop

Aanka

Od: Pt sie 29, 2008 20:06

Post » Wto lut 10, 2009 22:33

Asiu, bede dzwonila do dziewczyn z "Kociego Pazura" i jestem przekonana, ze beda talony. Niestety nie wiem czy bede mogla sluzyc transportem, bo nie wiem jak bedzie z Jerzykiem... Sterylizacja odbywalaby sie na Ratajach. Wszystko omowimy. Ciaptaczku Drogi, dziekuje, ze jestes i wyrazasz chec pomocy :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lut 10, 2009 22:38

dziękuję ...
mi nie chodziło o transport(nawet bym nie miała śmiałości o to prosić) tylko o te talony z kocim pazurem :D
Nawet na ścisłość bym sama tam pojechała na Rataje bo mój autobus jakoś tam jedzie :)

Aanka

Post » Wto lut 10, 2009 22:41

a dałoby się wszystkie kicie od razu?

Aanka

Post » Wto lut 10, 2009 22:42

Aanka pisze:dziękuję ...
mi nie chodziło o transport(nawet bym nie miała śmiałości o to prosić) tylko o te talony z kocim pazurem :D
Nawet na ścisłość bym sama tam pojechała na Rataje bo mój autobus jakoś tam jedzie :)

Asiu, wszystko sie zorganizuje, nie martw sie!!!!!!!!!!!!!!!!! A wszystko dzieki Twojej milosci i trosce o istotki potrzebujace :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto lut 10, 2009 22:44

Czyli nie odwiedzać szkoły w piątek :lol: Mam jakiś dzień międzynarodowy bez lekcyjny :)

Aanka

Post » Wto lut 10, 2009 22:45

Aanka pisze:a dałoby się wszystkie kicie od razu?

Jesli jest szansa, ze Babcia Cie z nimi przyjmie na rekonwalescencyjne DT, to mysle, ze nie bedzie problemu. O wszystko zapytam i dam Ci znac!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lut 10, 2009 22:47

Aanka pisze:Czyli nie odwiedzać szkoły w piątek :lol: Mam jakiś dzień międzynarodowy bez lekcyjny :)

Tylko mi szkoly nie zawalj :twisted: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lut 10, 2009 22:51

Mama będzie wiedzieć jak odwarze się zwiać takie dni to mnie tylko nudzą :roll: Wszystkie mogę wziąć do babci miłe zajęcie na ferie :wink: Ale pozostaje pytanie co to krówek jest? obecnie potrzeba 3 talony +krówek?

Aanka

Post » Wto lut 10, 2009 22:54

Aanka pisze:Mama będzie wiedzieć jak odwarze się zwiać takie dni to mnie tylko nudzą :roll: Wszystkie mogę wziąć do babci miłe zajęcie na ferie :wink: Ale pozostaje pytanie co to krówek jest? obecnie potrzeba 3 talony +krówek?

Czyli 4 talony :wink:
Pozdrow Mame ode mnie :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro lut 11, 2009 18:43

Nie wiem coś mi się sprawa komplikuje jednak źle podała nam wychowawczyni w piątek jednak muszę iść na lekcje bo takowe są.
Dziś znów rozmawiałam z tym karmicielem numer 2 i on myśli, że lepiej gdybym brała pojedynczo te koty bo mówi ,że tyle to co ja z nimi zrobię? Mam wrażenie że mi nie wierzy :roll: Ale potem mówi rób jak chcesz i on od wet dowiedział się ,że trzeba przetrzymywać tylko przez dwa dni, że szwów nie trzeba ściągać i to wystarczy 8O . I nie mogę mu wytłumaczyć, że to trzeba 10 dni!!!!Mówi ,że mu nie zależy ale jednak ciągle proponuje żebym brała pojedynczo na dwa dni . To ja mu znów tłumacze ,że trzeba na 10 dni i ja mam ferie to będę miała czas się nimi zająć to on od razu do mnie ,że mi narobią bałaganu to dzikie koty, że nie da się trzymać ich w mieszkaniu bo nie umieją do kuwety (ja oczywiście to wszystko wiem i jakoś mnie to nie zraża tylko nie rozumiem dlaczego mi to tak wszystko próbuje uświadomić może się boi ,że ja ich mu nie oddam lub stanie się coś niedobrego a może będzie mu brakować ich przez te 10 dni...)
termin ściągani dni waha się między 7 dni a dziesięć prawda?

PS Mi się wydaje że wet chodziło o kocura :roll:

Aanka

Post » Śro lut 11, 2009 19:03

Już czasem nie mam siły... ale koty są najważniejsze, już sama nie wiem czy coś uda się zorganizować do ferii wszyscy zajęci ja bym musiała już wiedzieć bo to wszystko trza poukładać powiedzieć karmicielowi nr 1 żeby nie karmił żebym mogła łatwo je złapać i itp. A ja dalej nie wiem jak działać i co robić....

Aanka

Post » Czw lut 12, 2009 11:06

jutro piątek :(

Aanka

Post » Czw lut 12, 2009 11:10

Asiu, nie martw sie, Jerzykowka na pewno zadzwoni,
o wszystkim Cie poinformuje jak tylko dowie sie co z talonami.

Na zdjecie szwow czekasz tydzien, nawet jesli, w najgorszym wypadku,
bedziesz je sterylizowac np. w przyszla srode to zdazysz je spokojnie przechowac.

Nie denerwuj sie :)

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

[poprzednia][następna]