Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Witam was serdecznie.
Własnie rozmawialam z moim panem i... jesli nie ma chetnych to ja wezmiemy na DS Mieszkamy co prawda w kawalerce i mamy juz 2 dorosłe kocury ale co tambyły czasy ze było ich 5
prosze o kontakt na pw szybciutko bo moj pan we wtorek jedzie w trase i nie bede miala jak podjechac po nia (jestesmy z Katowic)
phantasmagori pisze:Witam was serdecznie.
Własnie rozmawialam z moim panem i... jesli nie ma chetnych to ja wezmiemy na DS Mieszkamy co prawda w kawalerce i mamy juz 2 dorosłe kocury ale co tambyły czasy ze było ich 5
prosze o kontakt na pw szybciutko bo moj pan we wtorek jedzie w trase i nie bede miala jak podjechac po nia (jestesmy z Katowic)
Bungo pisze:phantasmagori pisze:Witam was serdecznie.
Na DS
No to kocia ma nieprawdopodobne szczęście. Dzięki.
Myślę, że Tweety skontaktuje się z Tobą i mam nadzieję, że magiel przez jaki Cię przepuściwypadnie pomyślnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol i 407 gości